Министарство подсјећа попљопривреднике на Правилник

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, обавјештава пољопривредне произвођаче у Републици Српској да на интернет страници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, www.vladars.net/ministarstva могу да погледају Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села у 2011. години. У министарству напомињеу да је Правилник прослијеђен у Службени гласник Републике Српске. […]

понедељак, март 7, 2011 / 16:04

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, обавјештава пољопривредне произвођаче у Републици Српској да на интернет страници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, www.vladars.net/ministarstva могу да погледају Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села у 2011. години.

У министарству напомињеу да је Правилник прослијеђен у Службени гласник Републике Српске. Почеће да важи осам дана након објављивања у Службеном гласнику и до тог дана физичка и правна лица не би требало да подносе захтјеве за подстицаје.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *