Mихајловић: Жао ми Толета, и сам је пјевао \’\’Толе лопове\’\’

Први човјек ФСС Томислав Караџић неће присуствовати утакмици Србије и Белгије 12. октобра на „Маракани“, ријечи су селектора Синише Михајловића. Михајловић је рекао да му је Караџић рекао да ће пропустити ту утакмицу, пошто се на такав потез одлучио да не би скретао пажњу навијача на себе. „Мени је жао због бата Толета. Разговарао сам […]

уторак, октобар 2, 2012 / 18:07

Први човјек ФСС Томислав Караџић неће присуствовати утакмици Србије и Белгије 12. октобра на „Маракани“, ријечи су селектора Синише Михајловића.

Михајловић је рекао да му је Караџић рекао да ће пропустити ту утакмицу, пошто се на такав потез одлучио да не би скретао пажњу навијача на себе.

„Мени је жао због бата Толета. Разговарао сам са њим и послије утакмице са Велсом ми је рекао да је био толико срећан послије четвртог и петог гола да је и сам поскочио и запјевао: ‘Толе лопове, Толе лопове’. Предсједник неће доћи на утакмица Белгијом, тако да нема разлога за тим скандирањем“, рекао је Михајловић за „Спортски журнал“.

Караџић ће четири дана касније сигурно бити присутан у Скопљу, када наш тим гостује Македонији, такође у оквиру квалификација за Свјетско првенство 2012. године.0 КОМЕНТАРА

  1. Хехехе…што ти је гробарска доследност, због једне изјаве Синишине гробари би му сад попушили….Како је тужно бити гробар!

  2. Хахахаха…о оном бата говнету толету, што не смије доћи на наш највећи стадион да гледа државну репрезентацију!?
    О њему говорите ви говнари? Кога се то плаши толе говнар?
    Навијача своје репрезентације и државе на чијем челу савеза сједи коњска глава!

    Врати коњу главу толе, толе,…B-) али ће зато његов брат мустафа да попије салву звиждука!B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *