Миха топло – хладно: ипак Интер

Синиша Михајловић потврдио "Спортском журналу" да је један од кандидата за клупу "нероазура" и да има сагласност челника Фиорентине за селидбу. Интеру се не говори "не"! Перспективни српски стручњак, са већ солидним искуством у Серији А, радо би преузео освајача Купа Италије, али је свестан да до евентуалног потписивања уговора има још много тога да […]

понедељак, 20 јуна, 2011 / 14:52

Синиша Михајловић потврдио "Спортском журналу" да је један од кандидата за клупу "нероазура" и да има сагласност челника Фиорентине за селидбу.

Интеру се не говори "не"!

Перспективни српски стручњак, са већ солидним искуством у Серији А, радо би преузео освајача Купа Италије, али је свестан да до евентуалног потписивања уговора има још много тога да се разријеши.

На сајту Фиорентине се у недељу појавила Михајловићева изјава, у којој каже да ће тамо "остати дуги низ година".

Миха је у разговору за "Спортски журнал" прецизирао да то није његова искључива жеља, већ расплет који очекује, када објективно размисли о свему.

"Започео сам посао у Фиорентини и спреман сам да га наставим. Шта ће се у међувремену догодити, заиста не знам".

Да је кандидат за клупу Интера сазнао је у директном контакту са неименованим човјеком из клуба.

"Мој одговор је у начелу био позитиван. Интер се не одбија, поготово то не могу да урадим ја, који сам као играч и тренер, провео тамо четири године. Са свима сам остао у пријатељским односима, од Моратија надаље".

Председник Фиорентине Дела Вале и спортски директор Корвино разумеју његову амбицију да се опроба у гиганту са стадиона Ђузепе Меаца.

"Обећали су ми да Фиорентина неће правити проблем ако се Интер одлучи за мене, без обзира на уговор који имамо".

Михајловић је додао да је за њега велика част то што је један од кандидата за престижну функцију, поготово јер се самостално бави тренерским послом тек три сезоне.

Масимо Морати није у журби да одреди Леонардовог насљедника, нити је потврдио или демантовао имена тренера који се налазе "у комбинацији". Једино је признао да због клаузуле која износи 15 милиона евра одустаје од стратега Портоа Андреа Виљаш Боаша.Оставите одговор