Мерилин Менсон са Кољачем

Лос Анђелес – Контроверзни амерички пјевач Мерилин Менсон спрема изненађење обожаваоцима. Своју нову пјесму Ми смо из Америке (We’re From America) дат ће на бесплатно учитавање са своје службене странице на један дан и то у петак, 27. марта. Ријеч је о пјесми с његовог новог, седмог студијског албума Са највишег краја ниског (From The […]

среда, март 25, 2009 / 08:00

Лос Анђелес – Контроверзни амерички пјевач Мерилин Менсон спрема изненађење обожаваоцима. Своју нову пјесму Ми смо из Америке (We’re From America) дат ће на бесплатно учитавање са своје службене странице на један дан и то у петак, 27. марта.

Ријеч је о пјесми с његовог новог, седмог студијског албума Са највишег краја ниског (From The High End of Low). Иако није најавна пјесма, Менсон ју је одабрао као репрезентативан примјерак новог звука и смјера бенда.

Пјесма ће се иначе моћи купити у дигиталном облику од 7. априла, а први ће службени сингл Армагедон (Arma… geddon/ игра ријечи у енглеском) бити пуштен у продају 13. априла. Албум излази 26. маја.

Подсјетимо, Менсон је потврдио своје наступе на фестивалима у Шведској. Наступаће на Металтаун фестивалу 27. јуна те на Рок ам ринг и Рок ам парк фестивалима 5. и 6. јуна. Такође ће одржати концерт и на отварању Маyхем фестивала у Калифорнији са Кољачем (Slayer) и Метком за мој Тривуњдан (Bullet For My Vallentine) 10. јула. Осим тога, потврђени су датуми за амерички дио његове турнеје у другој половици године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *