Међународни спор: Пакистанска глумица гола у индијском часопису

Пакистанска глумица Вина Малик разбјеснила је своје конзервативне сународнике јер се голишава сликала, па још за индијски мушки магазин, па још с тетовираним логом пакистанске тајне службе на надлактици. Ова 33-годишња глумица суочила се с бурним реакцијама у својој домовини која је у догогодишњем спору са Индијом, па је брже-боље изјавила да је фотографија лажирана. […]

понедељак, децембар 5, 2011 / 18:32

Пакистанска глумица Вина Малик разбјеснила је своје конзервативне сународнике јер се голишава сликала, па још за индијски мушки магазин, па још с тетовираним логом пакистанске тајне службе на надлактици.

Ова 33-годишња глумица суочила се с бурним реакцијама у својој домовини која је у догогодишњем спору са Индијом, па је брже-боље изјавила да је фотографија лажирана.

– Никад нисам позирала гола! Никад нисам урадила ништа слично. Мој менаџер и правни тим се сада баве овом темом и покренућемо законске мјере – рекла је Вина малик.

С друге стране, уредник магазина тврди да су фотографије аутентичне.

– Имамо видео снимак с фото сешна, као и мејлове од Вине, у којима каже да се веома радује насловној страни – рекао је уредник индијског ФХМ Кабир Шарма.

Шарма је рекао да је појављивање тетоваже с логом пакистанске обавјештајне агенције ИСИ било у шаљивом контексту.

– То је шала у Индији, јер се каже да чим нешто пође наопако, мора да ИСИ стоји иза тога – рекао је Шарма.

Вина Малик је већ долазила у сукоб с вјерским вођама Пакистана, јер се оштро супротстављала старомодном погледу на улогу жене у друштву и њено одевање.

– Ако је некој жени кул да носи бурку, нека носи бурку. Ако нека жена, као муслиманка, жели да носи фармерке, онда би и требало да носи фармерке – рекла је Вина Малик у интервјуу једном аустралијском листу.

Такви иступи осигурали су јој подршку либералних кругова у Пакистану. Блогер и колумниста Умаир Џавед позвао је Пакистанце да по један примјерак фотографија из индијског ФХМ закопају у свом дворишту.

– Тако ће наши унуци знати да је међу нама било оних који су живјели слободно – написао је Џавед.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *