МАЛИ НИКИ (LITTLE NICKY)

Био једном ђаво, и имао три сина… Један од њих, мали Ники, потпуно је ретардиран. Као такав, недостојан је звања Сатаниног дјетета. За разлику од друге двојице, од којих је један Никија распалио ашовом у главу, те му је лице потпуно искривљено. Прича као дебил. Креће се као дебил. Изгледа као дебил. Наравно, не треба […]

уторак, јануар 17, 2012 / 05:54

Био једном ђаво, и имао три сина… Један од њих, мали Ники, потпуно је ретардиран.

Као такав, недостојан је звања Сатаниног дјетета. За разлику од друге двојице, од којих је један Никија распалио ашовом у главу, те му је лице потпуно искривљено. Прича као дебил. Креће се као дебил. Изгледа као дебил. Наравно, не треба се заваравати, дечко је дебил.

Наљућени што им отац не намјерава сићи са пријестола још 10.000 година, браћа одлазе на земљу и затварају проток људи ка паклу. Од тога се отац распада, и кад се тај процес оконча, пакао ће се преселити на земљу.

Ники је зато задужен да их стрпа у чутуру и врати назад. У том походу му помажу енглески булдог, недовољно афирмисани глумац, и два металца. (Знате већ оне сљедбеника култа, који савија средњи и домали прст, придржавајући их палцем. Истовремено млатећи масном косом.)

Ники се ту и заљубљује, проваљује да му је мама анђео, односно тешка глупачица спонзорске памети. Обавља свој посао уз перипетије и заслужује Рај, јер је обавио саможртвовање у корист друге особе.

Набуџена комедија са скупим глумцима, и неколико јако смијешних детаља.

(Редитељ: Стивен Брил; Улоге: Адам Сандлер, Патриша Аркет, Харви Кајтел)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *