Коби се од кошарке опростио написавши јој љубавно писмо

Један од најбољих кошаркаша у историји Коби Брајант објавио је да се повлачи на крају сезоне.

уторак, децембар 1, 2015 / 12:17

Легендарни 37-годишњи бек у емотивном писму обавијестио је јавност да је „спреман да се опрости од кошарке“.

Већ неколико година уназад Брајант је имао много проблема са повредама, па је било само питање времена када ће се одлучити на овај потез. Ова сезона је без дилеме најслабија у његовој блиставој 20-годишњој каријери. Убацује 15,7 поена по мечу уз очајних 31,5% шута из игре.

“Драга кошарко,

Од тренутка када сам почео да умотавам татине чарапе и шутирам замишљене шутеве за побједу у великом Форуму, знао сам једну ствар – заљубио сам се у тебе. Љубав је толико дубока да сам ти дао све, од мојег ума и тијела до мог духа и душе. Као шестогодишњак који се дубоко заљубио у тебе никада нисам видио крај тунела, видио сам само себе како истрчавам из једног. И тако сам трчао, трчао сам уздуж и попреко сваког терена, јурио сваку изгубљену лопту због тебе. Тражила си од мене енергичност, ја сам ти дао моје срце, јер уз њега долази и много више.

Играо сам кроз зној и бол. Не зато што сам имао изазов, већ због твог позива. Радио сам све за тебе. Јер такве ствари радиш када се због некога осјећаш живо као што сам се ја осјећао због тебе. Дала си шестогодишњем момку његов сан у Лејкерсима. И због тога ћу те увијек вољети. Али, не могу опсесивно да те волим још дуго. Ова сезона је све што је остало у мени. Моје срце може да прими још удараца, мој ум може да издржи напоре. Али моје тијело зна да је вријеме за опроштај.

И то је ок. Спреман сам да те пустим. Желим да знаш то. Желим то да знаш сада како би обоје уживали у сваком заједничком тренутку који нам је остао. Добром и лошем. Дали смо једно другом све што смо имали. И обоје знамо, без обзира шта будем следеће радио. Бићу увијек тај клинац са умотаним чарапама, кантом за ђубре у ћошку, пет секунди до краја и лоптом у мојим рукама. 5…4…3…2…1. Увек ћу те вољети. Коби“, написао је Брајант у емотивном опроштајном писму.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *