Хит кампање: Топ листа

Било би занимљиво сакупити све хит изјаве, али оне углавном остају покопане у монтажи. Остаје нам само пјесма. Пјевало се више него икад, и доста странака је одлучило да да музичку подлогу својој кампањи. СНСД је у маниру бањолучког рока (Басданс, Витешки плес, Медени Мјесец) избацио пјесму Плодна Српска, са нагласком на природне љепоте и […]

петак, октобар 5, 2012 / 23:46

Било би занимљиво сакупити све хит изјаве, али оне углавном остају покопане у монтажи. Остаје нам само пјесма.

Пјевало се више него икад, и доста странака је одлучило да да музичку подлогу својој кампањи. СНСД је у маниру бањолучког рока (Басданс, Витешки плес, Медени Мјесец) избацио пјесму Плодна Српска, са нагласком на природне љепоте и могућност живота у нашој земљи. И потпун заокрет у односу на Прелџије и екипу, која је носила музички изричај прије двије године (нећу више да размишљам, јасно ми је све, убједљиво најбољи је есенеде…)

Концепти су различити, то се види и у музици. СДС заговара другу школу рокенрола. У пјесми која врви од вјерских мотива, заговара се улога странке у стварању Српске. Интересантно, нема је на јутјубу. Мада, и ово је изненађење од СДС која је чешће фулала маркетиншким кампањама, него што је погађала.

У секунди овај видео је био један од најчешће дијељених на фејсбук профилима Бањолучана. Јасмин Комић, познат међу пријатељима и ријетким који знају читав састав владе Српске одједном је преотео Касиповићу позицију најурбанијег министра, и фасцинирао вокално – инструменталним способностима.

Овај видео је изазвао помаму у Бијељини. Не препоручујемо гледање, због изненадних напада неугодности и стида који гледалац може осјетити. Из СНСД Бијељина су упутили позив ауторској екипи да дођу по хонорар, који ће ванредно одобрити из буџета за кампању.

Док се неко не усуди да му каже супротно, предсједник Српске је најбољи пјевач међу политичарима, ако не рачунамо Вукоту Говедарицу, награђиваног гуслара, који своје умјеће не користи у политичкој пропаганди. Додик опет пјева редовно, обогатио је и репертоар новим пјесмама. Дует са Бајом малим книнџом је јако гледан, али ми лајкујемо пјевање једне од Додикових омиљених, Последњи боем.

Независни кандидати листе Сви за Бањалуку избацили су симпатичан љетни хит који не вријеђа ухо, у којој позивају да јаки помогну слабе, и да је баш сад вријеме. 

 0 КОМЕНТАРА

 1. Бајдевај..најбоља је СДС-ова музичка порука, најмузикалнија и најоригиналнија!
  А оне сељачке попјевке типа милокрад додик сјело, шатор,…но комент!

 2. Ovi prilozi nemaju veze sa aktuelnim trenutkom.
  Jedino što je važno je da u Bl imamo pravog kandidata u pravo vrileme.
  Zove se Nenad , prezime je Stevanfić a jedan je iz plejade divnih banjalučkih hirurga , koje vladajuća crvema oligarhija želi da rastejra i da narod bude u nemilosti.
  Nema šanse jer od sutra u poziciju dolazi PROGRAM ZA BOLJU BANJALUKU.
  Džaba vam naši budžetski nivci zludasi crveni sinovci!
  Od sutra idete na smeže istorije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *