Градоначелник Подгорице тукао новинаре

ПОДГОРИЦА – Градоначелник Подгорице Миомир Мугоша и његов син Миљан физички су напали уредника и фоторепортера листа "Вијести" Михаила Јововића и Бориса Пејовића. Мугоши су претукли Јововића и Пејовића, око поноћи, испред кафеа "Арт" у Подгорици, док су били на радном задатку, објавили су данас подгорички медији. Градоначелник и његов син "дивљачки" су напали" Пејовића, […]

четвртак, август 6, 2009 / 11:29

ПОДГОРИЦА – Градоначелник Подгорице Миомир Мугоша и његов син Миљан физички су напали уредника и фоторепортера листа "Вијести" Михаила Јововића и Бориса Пејовића.

Мугоши су претукли Јововића и Пејовића, око поноћи, испред кафеа "Арт" у Подгорици, док су били на радном задатку, објавили су данас подгорички медији.

Градоначелник и његов син "дивљачки" су напали" Пејовића, који је снимао непрописно паркиране аутомобиле испред кафића "Арт", за који се наводи да је власништво Миомировог сина.

Када је видјео шта се дешава Јововић је пришао и питао зашто туку његовог фоторепортера, након чега су Мугоши почели да га ударају по лицу.Оставите одговор