Говедарица: Да ли је Цеца нови функционер СНСД?

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица истакао је да је превожење фолк звијезде Светлане Цеце Ражнатовић хеликоптером Хеликоптерског сервиса Републике Српске на приватну новогодишњу журку у Бања Луку бесрамно.

среда, јануар 3, 2018 / 09:55

„Ако знамо да авион Републике Српске развози непознате путнике по грчком и хрватском приморју и ако знамо да хеликоптер Републике Српске вози високе функционере СНСД-а широм Републике Српске у времену предизборних кампања – зар некога чуди што грађани Републике Српске плаћају чак и Цецин долазак у Бања Луку“ – истакао је Говедарица.

Говедарица подсјећа да је Народна скупштина Републике Српске у априлу прошле године дала сагласност за куповину новог хеликоптера вриједног 9,4 милиона КМ. Из Владе Републике Српске, додаје он, тада су указивали да је тај хеликоптер неопходан за полицијске и медицинске сврхе, али и за превоз званичника.

„Да није Цеца кандидат за новог министра унутрашњих послова или за директора УКЦ РС? Или је она званичник Републике Српске? Она је у Бања Луку долазила због приватне забаве и не постоји ни један разлог због којег би Влада Републике Српске слала хеликоптер по њу. Ово је још једно бесрамно пљачкање народа“ – казао је Говедарица.

Говедарица је подсјетио и на многобројне афере које се годинама вежу за Хеликоптерски сервис и његовог директора Бобана Кустурића.

„Поштујем свачији хуманитарни рад па и госпође Ражнатовић али то не значи да се хуманост на такав начин може третирати“ – истакао је Говедарица реагујући на информацију из медија да је српска пјевачица уплатила 5 хиљада еура Фонду солидарности.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *