Фед куп селектор: Тешко сам се одрекао Јелене

БРАТИСЛАВА – Селектор Фед куп репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је данас да је задовољан жребом, као и да му није било лако да не уврсти Јелену Јанковић за сингл у дуелу са Словачком. „Задовољан сам жребом. Знам да је многе изненадило то што Јелена неће играти. Није било лако донети ту одлукуа, али када […]

петак, 15 априла, 2011 / 19:08

БРАТИСЛАВА – Селектор Фед куп репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је данас да је задовољан жребом, као и да му није било лако да не уврсти Јелену Јанковић за сингл у дуелу са Словачком.

„Задовољан сам жребом. Знам да је многе изненадило то што Јелена неће играти. Није било лако донети ту одлукуа, али када се у обзир узму форма играчица, опште стање и неке друге ствари које нису за јавност, ово је најбоље решење”, рекао је Вранеш новинарима у Братислави после жреба.

Дуел Словачке и Србије почиње сутра у 14.00 мечом Доминике Цибулкове и Бојане Јовановски, после чега играју Ана Ивановић и Данијела Хантухова.

Ивановићева је казала да мисли да би екипа требало да крене агресивно од почетка.

„Очекује нас тежак меч и требало би од првог минута да кренемо агресивно, пошто је сваки поен важан. Добри су нам противници и играју на домаћем терену, тако да су сигурно подесили све како њима одговара, али спремни смо и даћемо све од себе да добијемо овај дуел”, рекла је 17. играчица свијета.

Она је казала да први меч за њу неће бити нимало лак.

„Много пута сам играла са Данијелом, и сви мечеви су били дугачки и тешки. Ово је први пут да играмо на шљаци. Биће интерестантно, али, у сваком случају, меч неће бити нимало лаган за мене”, рекла је Ивановићева.

Јелена Јанковић је осма на WТА листи, али неће играти у синглу, што је одлука коју је примила мирно.

„Сви поштујемо селекторову одлуку. Девојке су све у форми, и најважније је да подржавамо једна другу и прођемо све мечеве, а најмање је битно ко ће играти”, рекла је Јанковићева.Оставите одговор