Емил Влајки: Талачка криза – највећа фарса у посљедњих 20 година

Такозвана Талачка криза која је окончана јутрос у четири сата, једна је од највећих фарси изведених на подручјима бивше Југославије у посљедњих двије деценије. Све је било оркестрирано из бошњачког Сарајева уз асистенцију највећег дијела „међународне заједнице“ и групе „гњевних грађана“ који су протестирали у вези недодјељивања матичних бројева тек рођеним бебама. Наравно, недавна криза […]

петак, јун 7, 2013 / 11:05

Такозвана Талачка криза која је окончана јутрос у четири сата, једна је од највећих фарси изведених на подручјима бивше Југославије у посљедњих двије деценије.

Све је било оркестрирано из бошњачког Сарајева уз асистенцију највећег дијела „међународне заједнице“ и групе „гњевних грађана“ који су протестирали у вези недодјељивања матичних бројева тек рођеним бебама.

Наравно, недавна криза проузрокована Сарајевом око матичних бројева такођер је била дио плана чије је финале било у „талачкој кризи“.

Да комедија буде потпуна, у њој су као „таоци“, можда и потпуно свјесно, учествовали и међународни банкари. Напокон се појавио и сам Инцко који је „кризу смирио“ јер су „гњевни грађани“ једино њему „повјеровали“.

Суштина је у томе, да је ова фарса, највјеројатније, увод у обновљена Бонска овлаштења Високог представника и у предстојећу, силом наметнуту, планирану унитаризацију БиХ гдје би требало да Република Српска суштински нестане.0 КОМЕНТАРА

  1. Оћел бит каквог дочека!?B-)

    А сада, хитно им исплатити,(бар по 10.000 Е) одштете за претрпљени страх, душевну бол, и овако истрауматизиране послати у неки светски центар за брзу рехабилитацију и опоравак… 🙁

  2. Пусти шупље, шта сте ви урадили да до свега тога не дође? Какав је план наших велеумних главатих а богами и гузатих трутова, или они увијек тако инстиктивно реагују ко пијанац без флаше при руци!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *