Eлта издваја: Николсон игра како Шон Пен режирском палицом свира

Осим увијек актуелних регионалних хроника – Бањалучке хроникe, Хронике Добојске регије, Хронике Приједорске регије и Хронике Источног Сарајева – у програму до 18. маја на Елта телевизији издвајамао један веома добар филм. Недјеља, 17.мај у 20:00 Чувар прелаза, филм (ХД) Џејмс излази на слободу након шест година проведених у затвору за убиство дјевојчице из нехата, […]

петак, 8 маја, 2015 / 14:07

Осим увијек актуелних регионалних хроника – Бањалучке хроникe, Хронике Добојске регије, Хронике Приједорске регије и Хронике Источног Сарајева – у програму до 18. маја на Елта телевизији издвајамао један веома добар филм.

Недјеља, 17.мај у 20:00

Чувар прелаза, филм (ХД)

Џејмс излази на слободу након шест година проведених у затвору за убиство дјевојчице из нехата, у вожњи у пијаном стању. Његов излазак из затвора није чекао само он, већ и дјевојчицини родитељи. Њена мајка је због прељуба оставила свог супруга Фредија, а он, да би прекратио вријеме чекања да Џејмс изађе из затвора, посветио се опијању и забави у једнократним љубавним везама. Ово је прича о освети, љубави и кајању. У главној улози у глумачки великани Џек Николсон и Анђелика Хјустон, а сценариста и режисер филма је још једна икона Холивуда Шон Пен.

Улоге: Џек Николсон, Дејвид Морс, Анђелика Хјустон

Такође, понедјељком у 22 часа гледајте руску серију Браћа Карамазови, а истог дана у 20 часова Елта преноси попларни шоу 24 минута са Зораном Кесићем.