Џајић: Маракана се не смије рушити

Предсједник ФК Црвена Звезда Драган Џајић посјетио је данас Бијељину, гдје је овдашње удружење навијача Црвене Звезде изабрало нове чланове предсједништва. На конференцији за новинаре одржаној прес центру БН телевизије, Џајић је говорио о актуелном стању у клубу, Маракани, сусрету Србије и Хрватске. Говорећи о идеји изградње националног стадиона, који би замијенио постојеће стадионе Звезде […]

недеља, март 10, 2013 / 22:19

Предсједник ФК Црвена Звезда Драган Џајић посјетио је данас Бијељину, гдје је овдашње удружење навијача Црвене Звезде изабрало нове чланове предсједништва.

На конференцији за новинаре одржаној прес центру БН телевизије, Џајић је говорио о актуелном стању у клубу, Маракани, сусрету Србије и Хрватске.

Говорећи о идеји изградње националног стадиона, који би замијенио постојеће стадионе Звезде и Партизана, Џајић је рекао да је његов став да се Маракана не може рушити, већ да је могућа само њена реконструкција.

-Ко може да руши Маракану, нити то долази у обзир. Не да је сруши, него… Нема човека који би смео то да дозволи. Она ће остати ту где јесте, а то је много атрактивно и лепо место – рекао је Џајић, прекидан аплаузима присутних.

Џајић је додао да још увијек нема рјешења за враћање дуга у који је запала Црвена Звезда, као ни да стање у клубу не треба оцјењивати кроз тренутне резултате, јер је актуелна управа ту да испуни петогодишњи план.

Одговарајући на новинарска питања Џајић је рекао да очекује да Србија може направити добра резултат, јер ће на Хрватима бити већи притисак.

Владан Лукић: Копренедри у Бијељину (ВИДЕО)Оставите одговор