Додик шаље младе СНСД тамо гдје се праве значке за опозицију

Предсједник стожерне партије у Влади Српске послаће подмладак странке на екскурзију и дружење са вршњацима социјелдемократске провинијенције. Другарице и другови, Млади социјалдемократи под покровитељством Предсједника СНСД организују Прву еМеСДијаду, званичан годишњи камп Младих социјалдемократа који ће се одржати од 29. маја до 02. јуна ове године у мјесту Занка, језеро Балатон у Мађарској. У оквиру […]

понедељак, март 25, 2013 / 18:21

Предсједник стожерне партије у Влади Српске послаће подмладак странке на екскурзију и дружење са вршњацима социјелдемократске провинијенције.

Другарице и другови,

Млади социјалдемократи под покровитељством Предсједника СНСД организују Прву еМеСДијаду, званичан годишњи камп Младих социјалдемократа који ће се одржати од 29. маја до 02. јуна ове године у мјесту Занка, језеро Балатон у Мађарској.

У оквиру пет дана колико ће трајати ова манифестација, млади социјалдемократи из цијеле државе ће се дружити, реализовати едукативне и спортске активности, забављати, путовати и имати прилику да посјете Беч и Будимпешту. Предвиђен је смјештај у чврстим објектима – павиљонима на бази четири пуна пансиона (три оброка дневно). Котизација по учеснику за ово путовање још званично није одређена али неће прећи 80 КМ. Детаљан програм еМеСДијаде 2013. биће познат у току априла ове године.

Извршни одбор МСД је донио одлуку да распише јавни позив свим члановима МСД који желе да учествују на еМеСДијади 2013. у Мађарској. Овде се налази апликациона форма коју заинтересовани чланови треба да попуне. Комисија задужена за избор учесника ће према дефинисаним критеријумима извршити селекцију. Комисија ће такође контактирати матичне општинске одборе МСД-а у сврху провјере аутентичности података.

Апликанти морају да задовоље ове основне критеријуме:
• Да су чланови МСД старости од 18 до 30 година,
• Да посједују важећи биометријски пасош,
• Да су учествовали у најмање једном изборном процесу.
Рок за слање апликације је недјеља 31. 03. 2013. године

За све додатне информације можете нас контактирати на emesdijada@snsd.org или на број телефона 065 973 768 (Горан Бурсаћ, Генерални секретар МСД).

Предсједник Младих социјалдемократа
Душан ПетровићОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *