Демофест се захваљује Републици Српској (И БиХ)

Демофест ове године обиљежава 11 година постојања, те се захваљује свим институцијама, а посебно Министарству културе Републике Српске и Министарству цивилних послова БиХ на подршци.

уторак, јануар 23, 2018 / 14:27

Заиста нам је велико задовољство видјети да су још једном, као и сваке године до сада, препознали потенцијал који Демофест има за Републику Српску и Босну и Херцеговину те да су одлучили да својом подршком подрже и развој једног од највећих културних и музичких догађаја у Босни и Херцеговини.

Никад на списку од значаја за БиХ

„Тражити своје име на списку пројеката од значаја за културу БиХ сваке године важна је активност у нашој агенцији. Имали смо једно вријеме чак и награду за онога који пронађе Демофест на неком од тих спискова, али је временом изгубила смисао, јер име нашег фестивала никада нисмо нашли“, рекла је Бранкица Јанковић, директорица Демофеста.

Такође, користимо ову прилику да истакнемо да ће се 11. Демофест одржати само и искључиво захваљујући публици, упитима демо бендова који стижу већ од почетка године и захваљујући спонзорима који су са нама од почетка.

Програм фестивала ће бити у складу с буџетом који имамо.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *