Дел Бој и Родни открили спомен плочу творцу Мућки

Творац „Мућки“, писац Џон Саливен, добио је спомен плочу на студију у коме се снимала култна серија. Плочу су открили, а како би било другачије, Дејвид Џејсон и Николас Линдхaрст, омиљени Саливенови глумци који су тумачили улоге Делбоја и Роднија. Плава плоча за Џона Саливена откривена је годину дана послије његове смрти. Церемонији откривања присуствовали […]

четвртак, 26 јула, 2012 / 14:57

Творац „Мућки“, писац Џон Саливен, добио је спомен плочу на студију у коме се снимала култна серија. Плочу су открили, а како би било другачије, Дејвид Џејсон и Николас Линдхaрст, омиљени Саливенови глумци који су тумачили улоге Делбоја и Роднија.

Плава плоча за Џона Саливена откривена је годину дана послије његове смрти. Церемонији откривања присуствовали су чланови Саливенове породице, радници студија у коме је снимао и глумци који су на малим екранима оживљавали ликове.

Легендарни пар Дел и Родни су открили плаву плочу у част писца најгледаније хумористичке серије у историји Велике Британије, која је, према мишљењу критичара широм свијета, најбољи ситком у историји телевизије.

Поред Дел Боја и Роднија, церемонији су присуствовали и Џон Чалис и Сју Холдернес, којих се из "Мућки" сећамо по улогама Бојсија и његове супруге Марлин.0 КОМЕНТАРА

  1. Помало невјероватан осјећај да људи постоје изван серије, толико смо их поистовјетили са ликовима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *