Данас састанак Босића и Додика

Делегације СНСД и СДС, предвођене лидерима Милорадом Додиком и Младеном Босићем, разговараће данас у Бањој Луци о будућности заједничког дјеловања на нивоу БиХ, као и односима ове двије странке, потврђено је Срни у СНСД. Састанак ће бити одржан у згради Народне скупштине Републике Српске са почетком у 13.00 часова. Додик и Босић договорили су 15. […]

четвртак, март 28, 2013 / 08:29

Делегације СНСД и СДС, предвођене лидерима Милорадом Додиком и Младеном Босићем, разговараће данас у Бањој Луци о будућности заједничког дјеловања на нивоу БиХ, као и односима ове двије странке, потврђено је Срни у СНСД.

Састанак ће бити одржан у згради Народне скупштине Републике Српске са почетком у 13.00 часова.

Додик и Босић договорили су 15. марта одржавање заједничког састанка на којем ће бити разговарано о јачања платформе и сарадњи на нивоу БиХ, те односима двије странке.

Тада је најављено да би осим лидера странака, састанку требало да присуствују и делегације од по пет чланова руководства СНСД и СДС.

Додик је тада нагласио да је примарни циљ СНСД статус и презентација Српске на нивоу БиХ.

Босић је рекао да је изражена жеља за заједничким наступом из Републике Српске у Сарајеву и да ће се на заједничком састанку видјети шта до сада није функционисало, те пронаћи начини да буду спријечене несугласице.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор