19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

Чавић у Кнежеву: Како може боље у Котор Вароши и Дервенти?

Укупна ситуација у Републици Српској не изгледа уопште добро, али и поред свега нема разлога за песимизам и позивам грађане широм Републике Српске да подрже људе који доносе промјене и да, на изборима, побједимо оловком, поручио је предсједник НДП, Драган Чавић, окупљеним грађанима на скупу Савеза за промјене, јуче у Кнежеву.

недеља, 9 септембра, 2018 / 11:27

Он је истакао да је недопустиво да се системски штити привредни криминал, уништавају природна богатства, шуме, енергетски ресурси и јавна предузећа те указао да постоје и позитивни примјери општина гдје долазе инвестиције и гдје је остварена пуна запосленост.

”Како може да буде боље у Котор Вароши и Дервенти. Тамо долазе инвестиције и не рекетирају се инвеститори. Тај примјер требали би слиједити све општине”, истакао је Чавић.

Додаје да се уштедама у јавној потрошњии и спријечавањем криминала у Буџет Републике Српске може инкасирати додатних 300 – 400 милиона марака, што би, како је рекао, било довољно да се финансирају социјалне потребе становништва.

”Борцима се морају вратити неуставно одузете пензије, а уштедама које ћу направити, као сљедећи предсједник Владе Република, може брзо кренути напред”, нагласио је Чавић.

Он је позвао грађане у Кнежеву да одлучно и јединствено подрже кандидате Савеза за побједу, за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, Вукоту Говедарицу и Младена Иванића.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС-СЛОБОДА.Оставите одговор