Бранешци: Неколико хиљада људи на хуманитарном концерту

Неколико хиљада људи присустовало је у недјељу 4. хуманиратном концерту, који је одржан у Бранешцима код Челинца. Сав приход од прилога биће утрошен у завршетак градње парохијалног дома код цркве Светог Прокопија, који ће поред стана за свештеника и његову породицу, служити и за окупљање народа током црквених празника. Према ријечима пароха Луке Божића, овогодишњи […]

уторак, 2 августа, 2011 / 20:16

Неколико хиљада људи присустовало је у недјељу 4. хуманиратном концерту, који је одржан у Бранешцима код Челинца.

Сав приход од прилога биће утрошен у завршетак градње парохијалног дома код цркве Светог Прокопија, који ће поред стана за свештеника и његову породицу, служити и за окупљање народа током црквених празника.

Према ријечима пароха Луке Божића, овогодишњи концерт је показао да је наш народ јако хуман и захвалио се свим донаторима и учесницима концерта који су дали свој допринос.

– Хвала свим пјевачима, хвала Влади Ђајићу који је главни иницијатор овог концерта, као и свим другима који су учестовали. Надамо се да ће ова манифестација прерасти у велико народно весеље наредних година – рекао је отац Лука Божић и додао да оваква дружења доказују да је све могуће кад се народ сложи.

На концерту су учестовали Баја Мали Книнџа, Мишо Давидовић, Гордан Крајишник, Ранко Гавриловић, Рајко Синикић, Боро Мајсторовић и Сале, Миодраг Черековић Циле, као и Нови Маратонци, хармоникаш Томица и многи други афирмисани и неафирмисани пјевачи из цијеле РС.

Сви су поручили да ће се оваквим хуманитарним акцијама увијек одазвати, те ће на дружење у Бранешцима доћи и догодине.

Жељко Дерајић0 КОМЕНТАРА

  1. Јој земљо прогутај ме… x-(
    Па ово је дивно x-( Баш ме занима знали тај Лука Нешто…колико има његова парохија људи који немају кров над главом.
    Но нек вам је Баја отпјевао заједно са екипом…вјерујем да ће се и Св.Петар придружити када му дођете.
    Не знам ко је овај Дерајић, али стиди се овога текста,само се надам да није дио екипе Фронтала…и Фронталу на сва те уста хвалих но ово је страшно!
    x-( x-( x-(