Биће Мекдоналдс и у другим градовима Српске?

Власник франшизе "Мекдоналдса" за Србију планира да у току наредних пет година широм Републике Српске отвори три до пет ресторана, најавио је Драгош Павићевић, директор фимре "Дримфудс", која ће у октобру у Бањалуци отворити први ресторан "Мекдоналдса" у Српској. Павићевић је рекао да ће њихови планови у великој мјери зависити и од трендова економије у […]

понедељак, 3 септембра, 2012 / 10:05

Власник франшизе "Мекдоналдса" за Србију планира да у току наредних пет година широм Републике Српске отвори три до пет ресторана, најавио је Драгош Павићевић, директор фимре "Дримфудс", која ће у октобру у Бањалуци отворити први ресторан "Мекдоналдса" у Српској.

Павићевић је рекао да ће њихови планови у великој мјери зависити и од трендова економије у Европи и Српској, нагласивши да ће за сада фокус бити на отварању ресторана у Бањалуци.

Он је за "Независне новине" истакао да су специјалне везе Републике Српске са Србијом још један од разлога оваквог потеза, јер је власник франшизе за ресторан "Мекдоналдса" у Бањалуци компанија која је власник тих ресторана у Србији.

Према Павићевићевим ријечима, вриједност инвестиције "Мекдоналдса" у Бањалуци већа је од милион евра и готово половина иде на грађевинске радове које ће изводити фирме са територије Српске.0 КОМЕНТАРА