Библиотекарство на завидном нивоу

Међународни научни скуп библиотекара "Библиотека, књига, информација" одржан је 24. и 25. априла 2014. на Јахорини. Скуп је окупио више од 200 библиотекара из националних, универзитетских, научних, специјалних, школских и јавних библиотека. Током два дана интезивног рада, остварен је широк увид у актуелна дешавања и достигнућа библиотекарске струке у нашем oкружењу. Посебну важност имали су […]

петак, 2 маја, 2014 / 14:17

Међународни научни скуп библиотекара "Библиотека, књига, информација" одржан је 24. и 25. априла 2014. на Јахорини. Скуп је окупио више од 200 библиотекара из националних, универзитетских, научних, специјалних, школских и јавних библиотека.

Током два дана интезивног рада, остварен је широк увид у актуелна дешавања и достигнућа библиотекарске струке у нашем oкружењу. Посебну важност имали су сусрети и размјена искустава у пракси, примјенљиви у реалном окружењу и условима рада.

Међународни скуп библиотекара највећи је такве врсте у региону, а обрађеним темама је показао да је наше библиотекарство на доста високом нивоу.