БЕТМЕН ПОЧИЊЕ (BATMAN BEGINS)

Знамо све о емотивној генези Човјека-шишмиша, па сад мало више техничких објашњења како је развио своје суперхеројске моћи. Затичемо га на теренској служби код косооких. Коријени борбене готовости су у напорној обуци Раз Алгуа. Великог антикриминалца. То тек, да би Кристијан Бејл показао све вјештине, уфрштуљене за улогу у Еквилибријуму. Емотивност (уз женску улогу) позајмљена […]

среда, октобар 5, 2011 / 05:23

Знамо све о емотивној генези Човјека-шишмиша, па сад мало више техничких објашњења како је развио своје суперхеројске моћи.

Затичемо га на теренској служби код косооких. Коријени борбене готовости су у напорној обуци Раз Алгуа. Великог антикриминалца. То тек, да би Кристијан Бејл показао све вјештине, уфрштуљене за улогу у Еквилибријуму. Емотивност (уз женску улогу) позајмљена је из серије Досонов свијет (поток).

Бетменова склоност ка црној боји и стелт технологији, потиче дакле, од дружења са нинџама. За разлику од њих, прихваћа благодети технологије. Оклоп, аутомобил, и остали геџети; дио су незаживјелих пројеката војне индустрије. Из подрума твртке, покојног му ћаће.

Насупрот ове похвалне разјаснице, план овоепизодних негативаца је више него амбициозне изводљивости. Лига Сјенки тријеби друштва у зениту декаденције. Након што су запалили Рим и Лондон, ред је пао и на Готам. Помоћу микровалног топа за пустињско ратовање, који непријатељима испарава залихе воде. У овом случају градски водовод, већ затрован халуциногеном, који изазива убилачку панику.

Шта је људ-нетопир учинио тим поводом, не треба појашњавати.

(Редитељ: Кристофер Нолан; Улоге: Кристијан Бејл, Мајкл Кејн, Кејти Холмс)Оставите одговор