Бема донирала папуче Клиничком центру

Творница обуће "Бема" из Бањалуке донирала је данас 300 пари кломпи за медицинске сестре и техничаре Клиничког центра Бањалука, укупне вриједности око 15.000 КМ. "Препознали смо труд и залагање новог менаџмента Клиничког центра и одлучили да поклонимо 300 пари обуће. То је мали знак пажње", рекао је технички директор "Беме" Маринко Умићевић. Он је апеловао […]

петак, 31 маја, 2013 / 14:15

Творница обуће "Бема" из Бањалуке донирала је данас 300 пари кломпи за медицинске сестре и техничаре Клиничког центра Бањалука, укупне вриједности око 15.000 КМ.

"Препознали смо труд и залагање новог менаџмента Клиничког центра и одлучили да поклонимо 300 пари обуће. То је мали знак пажње", рекао је технички директор "Беме" Маринко Умићевић.

Он је апеловао на предузећа која су у могућности да помогну. "Проблеме Клиничког центраБањалука можемо сви заједно да ријешимо", рекао је Умићевић.

Умићевић је апеловао и на власти да укину ПДВ на донације, наводећи да ће "Бема" на донацију вриједну 15.000 КМ платити ПДВ од 2.500 КМ.

Помоћник генералног директора Клиничког центра за здравствену његу Верица Драговић захвалила је Умићевићу што је препознао потребе овог центра.

Она је навела да бањалучки Клинички центар тренутно проводи низ активности које су усмјерене на подизање нивоа услуга корисницима.

"Ова донација нам много значи, јер тренутно нисмо у прилици да особљу пружимо оно што им је потребно", рекла је Драговићева, додајући да ће медицинским сестрама и техничарима сигурно бити лакше радити и да ће имати више елана када виде да још неко мисли на њих осим менаџмента ове здравствене установе.

Творница обуће "Бема" је Клиничком центру Бањалука донирала своје производе и у септембру 2012. године.