Ања Петровић: Јасно је ко су Бакировци и Звиздићевци

Лицемјерно је то што се Кошарац и Стевандић, људи који воде два СНСД-ова клуба у Парламенту БиХ због којих је и блокиран рад ове институције, уопште коментаришу било кога из редова ПДП-а и СДС-а", рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.

понедељак, 2 септембра, 2019 / 10:27

"За оптужбе какве њих двојица пласирају треба имати политички, али и морални кредибилитет, који је у њиховом случају, благо речено, веома упитан. Управо су њихови гласови пресудили да Денис Звиздић буде изабран у руководство Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ и да данас имамо ситуацију да је на челу и законодавног и извршног тијела. Потребно је само погледати изводе из гласања и јасно је ко су бакировци и звиздићевци", истакла је Петровићева.

Петровићева је подсјетила СНСД да су на позив Игора Црнадка у Бањалуку и Републику Српску долазили министри и други званичници најразвијенијих европских и свјетских држава и да је и на тај начин Српска представљана и најљепшем свјетлу, док је њихов крајњи домет преварант који се представља као вијетнамски инвеститор. Она је рекла да због незасите жеље за фотељама и задовољавања ускостраначких интереса Кошарац, Стевандић и њима слични воде Републику Српску у све већу политичку и економску дубиозу, авантуризам и ризик који ће на  својој кожи осјетити искључиво грађани Српске.

Нешто раније: СНСД немоћан и неспособан

"Отказивањем сједнице Предсједништва БиХ на којој је требао бити именован мандатар за формирање Савјета министара БиХ још једном је потврђена неспособност и немоћ СНСД-а да заврши процес формирања власти који су започели и у којем нас држе већ десет мјесеци", рекла је Ања Петровић, портпарол ПДП-а.

"У претходних 10 мјесеци неуспјешног преговарања највише штете су имали грађани, и у Републици Српској и у ФБиХ, који су постали таоци три странке које не могу да се договоре", истакла је Петровићева.

Она је додала да су СНСД, СДА и ХДЗ БиХ одмах након избора договорили више крупних одлука: "Без проблема су постигли договор да смијене српске амбасадоре и конзуле, српске кадрове у Централној банци, договорили су нова запошљавања у Предсједништву БиХ, да СДА изабере СНСД-у четвртог делетара у Дому народа БиХ, али и да подијеле ресоре у будућем Савјету министара. Очигледно се успјешно договарају када се ради о ускостраначким интересима и заузимању позиција и фотеља", закључила је Петровићева и још једном позвала три странке да до 5. септембра, рока који су себи поставили, нађу модел за формирање власти на нивоу БиХ .10 КОМЕНТАРА

 1. Аферим, ханумице Ања! Шућур Алаху, екбер! Доста је било србоЋетниЋког Додика, СНСД-а, великосрпских ђикана и мрске нам геноцидне републике шумске! Ми, бочњаци треба да се окренемо вама, нашим провјереним ПЛАТФОРМАШКИМ проNATOовским, ПРОБОСАНСКО-ПРОБОШЊАЧКИМ ЛГБТ „партнерима“, нашим конвертитским „српским“ СДС&ПДП КОМШИјиЋИМА. Вјерним и оданим нам коалиционим партнерима у нашем петогодишњем сарајевском антисрпском, политикантском противприродном блуду, а под покровитељством британско-њемачке и америчке НАТО иниCIAтиве.

  Максуз селами нашим вјерним партнерима, омиљеним босанским „министрима“ (бајдвеј, волЕмо вас више и од СејдАлије Комшића!), нашим српским НАТО-скојевцима, курсистима „Конрада Аденауера“, преумљеним СДС-овцима Мирсу Шаховићу, (b)Ali(j)as Мирку Шаровићу, др.Агану „Змају од Прњавора“ Мекетићу, Младену Бос(Н)ићу и осталим корисним идиЈотима, тројанским коњима, магарцима и Говеда-рицама… Као и вама, абузензе ханумице Ањице, ПДП-овским ‘бритићима’, агентима од утицаја њеног британског UK ‘нискочанства’, хаирлији Младену Иванићу, НАТО-Феркоњи Црнадаку, курсисти Боранијићу а понајвише и њиховим уличним мајдановским ПзД „револуционарима, јуношама и јуришницима, Дра$ку $танивуковићу, његовој $ејди Тривићки, Ре$тарту $рп$ка, Благићу и о4талој уличарској Дроњак-„елити“… А богме, бирвактиле и гебелСовСким антисрпским пропагандним мегафонима и западњачким плаћеничким квази-новинарима, блогерима и У$АИД ‘и$траживачима’, „ми$тер“ БНТВ Три$ићу, балетану Ва$ковићу, херцеговачком дрекавцу Вукановићу, дебелом „У$АИД групенфиреру“ гмазу Аци „БУКА“ Трифуновићу, др.Агану Бур$аћу… да и не помињем Драгичевиће и Правду за Давида… Дејвида и Џавида.

  Мак$уз $елами, Ањице ханумице, и по$елами тату Иванића-„$рп$ког Комшића“, Боранијића, $танивучка, Благића, тривићку, Дроњка и о$тале НАТО-„бритиће“ и $тране агенте.

  1. Где си ти био нама, пајац? Редовни пацијент. Овај пут терапија се одужила, а. Ајде ти сада пошаљи брз и онако предвидљив одговор, у свом идиотском стилу. Ехо у глави, НАТО у гузици.

  2. Па ђе си ти, ба, Сабахуд’не, мерхаметли хаирлијо, пицајзло бАлијска?!
   Ћудна јада од Срај’ва града?!
   Long time no see!?
   Јеси л’ ти то, болан не биЈо, дежурни муџахедински ботић на овом мрском, србо-ЋетниЋком ве(ХА)б-са(ХА)јту? Поселами маму и сестру, педерчићу бАлијски.

   $$uck on my Greater Serbian One-eyed jack. And then lick my heavy & hairy great balls of fire. Испушиш ми га, с’ хајром, талибанско-вехабијски, исламо-фашистички ретарде.

   Јебеш босну… кој земље неЈма!

 2. „Отказивањем сједнице Предсједништва БиХ на којој је требао бити именован мандатар за формирање Савјета министара БиХ још једном је потврђена неспособност и немоћ СНСД-а да заврши процес формирања власти који су започели и у којем нас држе већ десет мјесеци“, рекла је Ања Петровић, портпарол ПДП-а.

  Драга Ања, ако је СНСД са 9 од 14 посланика немоћан да формира власт, де нам ви кажите како се то ради са 2 посланика из СДС, 2 посланика из ПДП-а и једним из СДА тј. са 5 посланика.

  Можете ли ви без СДА формирати власт?

  Хоћете ли ви послати АНП?

  Ако хоћете што то одмах не урадите?

  Ако нећете онда реците какву би контрауслугу дали Бакиру и Комшићу да при формирању новог СМ ви не будете у обавези слања АНП.

  Да ли ви заиста не схватате да сте изгубили изборе и да власт треба да обавља онај ко је побиједио на истим?

  Зар ви мислите да српски народ не види да сте ви пристали на то да послије сваких СДА и сећијаши одлучују ко ће у заједничким институцијама представљати Србе и РС?

  Схватамо ми да вас са тим истим сећијашима уједињује заједнички интерес који се зове “политички пад Милорада Додика“, али требали сте то мало паметнијеНА томе радити.
  Из авиона се види да све радите координисано са њима.

  На следећеим изборима ћете тек платити цијену.

  Легитимно је обарати Додика, али није легитимно на начин на који то сада радите.
  Само се срамотите.

  1. Симо, јеси ли ти за АНП који је предворје НАТО?
   У чему је проблем ако га пошаље коалиција ПДП-СДС или та част треба да припадне онима који су први и погурали ту причу а то је Додо?
   Ти си свакако на добитку јер си НАТО плаћеник!

 3. Пусти ти Симо размишљања о СМ и АНП,није то за тебе,“заболићете глова“, фатај се свог нивоа,значи, држи се фурунџија и загонџија.

  Ено ти твој Дражен на ФБ закувао са неким Крененовићем око ових са лила гаћама, то је права тема за тебе, тачка.

  1. Немам профил на Фејзбуку, па не могу пратиту, али ни је драго да се закувало.

   Ја сам први рекао да је највећа српска патриотска дужност организација параде у Сарајеву.
   Имају линкови на Фронталу.

   Долази ли Брнабићка на твој сабор?

   Ниси одговорио шта је био мотив да позовеш само једног владику?

  2. Ајде сад признај да су те из педерпеа звали да скренеш тему јер су моја питања за њих убитачна.
   Право у буљу.

 4. Ovdje se konstantno plasira priča da su SDS i PDP nekakvi bakirovci što nikako nije tačno.
  Oni su suviše mali, jadni i na granici beskorisnog za njega i njegove apetite.
  Njegova najnovija izjava da lijepo sarađuje i sa SDS i PDP nije ništa drugo nego vjetar u leđa pravom bakirovcu Milorad i priprema glupog naroda u Republici Srpskoj da lakše proguta NATO kada to potpiše lažni patriota doveden na vlast
  na britanskom transportu.
  Obzirom da je narod u Republici Srpskoj teško ubijen u mozak gebelsovskom doktrinom narod koji radi za 600 maraka mjesečno tješi se da je gore bilo kada je vladao SDS.
  A britansko bakirovski dašak truje i uništava Republiku Srpska dvije decenije.
  Za toliko godina na vlasti SPD ili CDU u Njemačkoj izgube vlast iako su Njemačku pozlatili.
  Zbog svega navedenog jasno je da podijeljena Republika Srpska nema budućnost a opstanak na vlast pravog bakirovca samo ubrzava kraj.
  Zato Bakir i spašava režim u Republici Srpskoj.