Aлександрија побједник сајма Агрос 2010.

БАЊА ЛУКА – Побједник овогодишњег 14. међународног сајма пољопривреде „Агрос 2010“, је предузеће пекарских и кондиторских производа „Александрија Нова“ из Источног Сарајева, потврдио је Срни директор Бањалучког велесајма Драгољуб Бојанић. Он је рекао да је на сајму "Агрос 2010", који је данас затворен, учествовало 134 излагача из свих земаља бивше Југославије, Мађарске, Чешке, Аустрије и […]

недеља, септембар 12, 2010 / 23:04

БАЊА ЛУКА – Побједник овогодишњег 14. међународног сајма пољопривреде „Агрос 2010“, је предузеће пекарских и кондиторских производа „Александрија Нова“ из Источног Сарајева, потврдио је Срни директор Бањалучког велесајма Драгољуб Бојанић.

Он је рекао да је на сајму "Агрос 2010", који је данас затворен, учествовало 134 излагача из свих земаља бивше Југославије, Мађарске, Чешке, Аустрије и Италије и да је био много већи него прошле године.

"Посебно радује чињеница да се повећао број предузећа из Републике Српске, а од иностраних учесника издвојио бих Мађарску, која је организовано наступила са 20 излагача", истакао је Бојанић.

Он је додао да је овогодишњи побједник "Александрија Нова", као фабрика пекарских и кондиторских производа, изузетно успјешно предузеће, које има своје погоне и у Србији и Црној Гори и подсјетио да је она шампион престижног Новосадског сајма.

Четрнаести међународни сајам пољопривреде и прехрамбене индустрије "Агрос 2010" одржан је од 8. до 12. септембра под покровитељством Владе РС, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Привредне коморе РС и Града Бања Лука.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *