Ajмо бре на ћевапе: Навијачи ФК Сарајево претукли петорицу младића из Чачка

Петорица мотоциклиста из Чачка претучено је у Сарајеву, а један од њих је због тежине повреда задржан у болници Касиндо!

субота, 30 маја, 2015 / 22:52

Према писању федералних медија, на њих је насрнуло око 20-ак навијача ФК Сарајево, а према ријечима младића, полиција Кантона Сарајево није интервенисала.

Петорица моториста из Чачка, након моторијаде на Палама, одлучилли су да посјете Сарајево и поједу ћевапе.

Овај оброк могао их је скупо коштати, јер због мајице са грбом Србије, који је једаn од њих носио испод прслука, најприје вербално, а потом и физички напала их је група младића, али и грађана Сарајева. Иако су покушали, да пронађу спас у једној од радњи на Башчаршији, то им није пошло за руком.

Један од нападнутих моториста задобио је теже повреде главе, након чега је хитно смјештен у болницу Касиндо у Источном Сарајеву, гдје га је прегледао дежурни љекар.

Мотористи из Чачка кажу да их сарајевска полиција није ни покушала заштитити, већ их је само отпратила до ентитетске границе са Републиком Српском. Зато су све оно што им се догодило у Сарајеву пријавили Полицијској станици у Палама.

Према незваничним информацијама, полиција Кантона Сарајево нема намјеру поднијети било какав извјештај за овај инцидент, иако су сами мотористи полицији у Палама јасно рекли, да су нападнути искључиво на националној основи.0 КОМЕНТАРА

  1. Danas u nasoj Banja Luci njih par od nekud slikaju se omotani bjelom trakom kao da su Srbi u drugome svjetskom ratu izmislili tako nesto zaboravljajuci pri tome da su upravo njihovi djedovi bili oni koji nose istu. U Prijedoru bi jos gore. Kao da su Prijedorcani, Srbi, zaboravili Kozaru… A nije to ona Kozara iz Titovog filma. Ova bjese mnogo brutalnija. No, sve to postaje nebitno kada pocujem pricu o multietnickom S. koje toboze bastini ljepotu bratstva i jedinstva razlicitih nacija u kojem Srbi dobiju zbog BRE batina. U Banja Luci i Prijedoru oni se prosetase, a ovi ni cevape da pojedu u Sarajevu. Eto vam bosna unitarna i BiH na sa jednim predsjednikom, premjerom itd. I ono slobode sto dobismo devedestih jeste uzmaju.