40 ДАНА, 40 НОЋИ (40 days 40 nights)

Након оноликих тужби, и одштета за сексуално злостављање дјечака из сјеменишта по САД; приближније се појашњава целибат.

недеља, септембар 25, 2011 / 05:04

Главног лика оставља дјевојка његовог живота. И сада док је с неком другом, плафон у соби добије напрслину. Уз осјећај непремостиве празнине. То ће ријешити завјет (у доба коризме), од 40 дана без секса. Чак са и самим собом!

И доживљава просвјетљење. Има више лове, времена за себе, чак и упознаје дјевојку са којом лијепо комуницира. Али без лизарија! Ту се мјеша и екипа са рачунарског радног мјеста. Праве сајт, на којем примају опкладе да ли ће и када, у прекршити завјет.

Прилично ововремена комедија, са великим уступком свакодневном животу. Сексуалне зезанције су прилично реалне. Дјевојка фотокопира дупе, и запише на њему број. Цуре одлучују да врате премоћ жена, и тргују са њим у виду секса у троје. Чак и његов брат (поп), буде ухваћен како се љуби са калуђерицом. Ипак, дио гдје из исповједаонице намигује распећу, и виче: – Еј, права си раја! Више тјера на мучнину, него на смијех.

Но, има ту и инспиративног. Купите нешто најмилијима за Нову годину.

(Редитељ: Мајкл Лехман; Улоге: Џош Хартнет, Шанајн Сосамон, Пауло Констанцо)Оставите одговор