Зукорлић: Не примам садаку испод 500 евра

Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић у Луксембургу шокирао тамошње муслимане од којих је тражио донације, али не мање од 500 евра по особи. Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић средином марта боравио је у Луксембургу, гдје се сусрео са тамошњим муслиманима, од којих је тражио донације за културни центар Бошњака […]

четвртак, март 28, 2013 / 19:07

Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић у Луксембургу шокирао тамошње муслимане од којих је тражио донације, али не мање од 500 евра по особи.

Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић средином марта боравио је у Луксембургу, гдје се сусрео са тамошњим муслиманима, од којих је тражио донације за културни центар Бошњака у Петњици у општини Беране.

Цијели скуп био је посвећен попису становништва у Босни и Херцеговини БиХ у оквиру кампање “Битно је бити Бошњак”.

“Вечерас не важи ситно… Надам се да сте ме разумјели. Нема оно 20, 50, 100 евра… То нема, него ћемо од 500 па навише. Испод 500 могу студенти, ученици и незапослени. Ко је први за 5.000 да ови други виде да такви постоје”, упитао је Зукорлић видно задовољан што је у публици било донатора који су понудили 5.000 и 10.000 евра.

“Онај ко се предомисли, може да се врати на 5.000. Силазимо на 1.000 евра, овде ће да буде гужва, ако Бог да. Хиљаду може и ко не може”, додао је Зукорлић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор