Васићев радар: Американци кажу да Лукач лаже

(Овдје није баш најјасније да ли Костадин покушава да укаже на нетачност министрових изјава, или да је изостанак обуке од стране „америчких специјалаца“ зато јер МУП РС купује оружје од Србије, нека тобожња трагедија? Прим. Фронтала.)

субота, 17 фебруара, 2018 / 13:33

Саопштење Америчке амбасаде у БиХ у коме се каже да Сједињене америчке државе немају намјеру да раде обуке са МУП РС раскринкава лажне изјаве Драгана Лукача, министра унутрашњих послова Републике Српске, да ће амерички специјалци увјежбавати МУП РС, каже Костадин Васић, потпредсједник Српске демократске странке

Ово је само један примјер како министар Лукач готово свакодневно дезинформише грађане, пуштајући лажне информације у јавност. Како онда да му грађани вјерују кад каже да је стање безбједности у Републици Српској стабилно и да грађани немају разлога за бригу? Или како да му грађани вјерују кад каже да је набавка радара кроз приватно-јавно партнерство урађена у складу са законом?

Сваким даном и сваком новом изјавом министар Драган Лукач показује да не ради свој посао како треба, јер од министра унутрашњих послова се очекује да његова ријеч нешто значи у јавности и да особа која обавља ову позицију одговорно ради свој посао а не да обмањује грађане Републике Српске. Драган Лукач се понаша више као шеф обезбјеђења Милорада Додика него као особа која обавља функцију заштите јавне безбједности.

Српској демократској странци је јасно да је у питању ноторна лаж министра Лукача али пошто су грађани збуњени позивамо Лукача да још једом саопшти јавности да ли ће обуку специјалаца вршити Руси или Американци? У противном требао би поднијети оставку, али то је немогуће очекивати јер Лукач мора у потпуности исконтролисати посао са Турцима око радара.“

 1 КОМЕНТАР

  1. „Ово је само један примјер како министар Лукач готово свакодневно дезинформише грађане, пуштајући лажне информације у јавност“
    ————————-

    Они имају своје грађане и свој народ(око 20%), који је по њиховој мјери и који им вјерује,све остало њима служи и служиће за радарско осматрање и посматрање.
    И он као и газда му, су „махери“ када треба ову шачицу биједе манипулисати, варати, красти, изигравати лоле и баје у свом селу, изван тога су наравно нико и ништа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *