СНС: Како се послује у зворничком дому здравља

Поново су се активирала саопштења из СНС, с тим да је у центру пажње највише Зворник. Зворнички Дом здравља има пет возила, од тога два санитетска – што је реално мало, бар када су у питању санитетска возила. Међутим, запрепашћујућа је чињеница да је за вријеме „руковођења“ Домом здравља директор Милан Кикић, кадар Демократског народног […]

четвртак, март 14, 2013 / 09:10

Поново су се активирала саопштења из СНС, с тим да је у центру пажње највише Зворник.

Зворнички Дом здравља има пет возила, од тога два санитетска – што је реално мало, бар када су у питању санитетска возила.

Међутим, запрепашћујућа је чињеница да је за вријеме „руковођења“ Домом здравља директор Милан Кикић, кадар Демократског народног савеза за одржавање тих возила, у 2011. и 2012. години потрошио 46.930,00 КМ, што је већи износ него што је тржишна вриједност цјелокупног возног парка.

Ако узмемо у обзир да је за четири претходне године, од 2006. до 2010. године, за одржавање возног парка просјечно трошено око 6.000,00 КМ годишње, то нас наводи на сумњу да „нешто смрди у држави Данској.“

Све фактуре за „поправку возила“ од ауто – сервиса „Гаврић“ су редовно и благовремено плаћене, а порези, доприноси и сви други добављачи су на „чекању“.

То што нема медицинског материјала за основно функционисање примарне здравствене заштите је мање битно јер је с „Аудијем А6“ (власништво сервиса „Гаврић“) бајни кадар Кикић учествовао у саобраћајној незгоди враћајући се са годишњег одмора.

Овдје је ваљда сад јасно који су „приритети“ и какав је однос према јавној имовини и јавним средствима.0 КОМЕНТАРА

  1. Ма чисти рат саопштењима. Некад је зворнички ДНС био хаџијина десна рука и кад су му окренули леђа звог његових бројних криминалних радњи сад им се он као свети. Ја напомињем хаџију на узоран Нови извор.

  2. Ова држава „Данска“, је најсличнија Црној Ријеци према Јајцу. Вјерујем да сте многи ишли у том правцу и знате на шта мислим.

    Све што ваља је на дну, а на површини плута свака врста отпада и јефтине пластике. Све се само одвојило, покупити и видети шта је за „спалионицу“, а шта за „рециклажу“.
    Грешке нема!

Оставите одговор