Слоган ПДП за градоначелника Бање Луке – Има нас више

"Више нас је – то је наш слоган за побједу у Бањалуци", рекао је предсједник Градског одбора ПДП Бањалука, Драшко Станивуковић, представљајући слоган бањалучке организације ПДП-а за предстојеће изборе.

петак, 9 октобра, 2020 / 16:24

"Постоји шачица политичких прелетача који гледају само свој интерес, али постоји и стотине хиљада људи чистих образа. Један је син који добија 100 тендера из буџета, а десетине је хиљада синова, кћери, унука, рођака и пријатеља који су незапослени. Мало је дезертера који данас уживају привилегије, а много часних бораца и патриота који су обесправљени, те породица које не могу посјетити централно спомен-обиљежје погинулих бораца. Један је сестрић, а хиљаде је искрених навијача нашег клуба.

Један је повлаштени ресторан у центру Бањалуке, хиљаде је угоститеља са ниским примањима, без повластица и привилегија. Једна је пензионерка која је узела отпремнину и вратила се из пензије, а десетине хиљада наших бака и дједова који примају пензије од три стотине КМ. Дванаест је кружних токова – 10 000 домаћинстава без воде. Више нас је! Ми представљамо већину и само нашом побједом овим градом неће управљати кумови, синови, сестрићи и друге родбинске везе, него народ", рекао је Станивуковић.

Станивуковић каже да је више оних који желе транспарентну јавну управу, који знају у које сврхе иде њихов новац, желе да се запосле путем јавног и законитог конкурса, којима је доста непотизма и криминала.

"Ово је наш слоган не само за ове изборе, него генерално за промјене које треба да се десе", истиче Станивуковић.

Јелена Тривић, носилац листе ПДП-а за Скупштину града Бањалука и потпредсједница ПДП-а каже да вјерује да је више оних који вјерују у нашу земљу:

"Наш народ је поштен и правдољубљив и више је таквих у одосу на мали број оних који то нису. Вјерујем да је више бањалучана који желе да се Бањалуком управља из града, а не из Бакинаца или Лакташа. Суштина нашег програма превазилази оквире само партије, јер ми имамо идеју која подразумијева град без страха, партократије, уцјена и формирање система који сваког појединца третира на једнак начин", истиче Тривићева.