Еко топлане у БЛ сљедбеник Павелића и Вестендорпа

Азбукоубиство је прешло у ту фазу, да службеници постају бахати и умјесто да пруже корисницима услуге оно право које им по Уставу припада, они управо цитирају законску одредбу о равноправности службене употребе, тумачећи је као своје ексклузивно право да неком ускрате матерње писмо у јавној кореспонденцији.

четвртак, 8 октобра, 2020 / 14:43

Управо супротно од оног што пише у закону и шта гарантује Устав!

У најскорије вријеме госпођу Милену Глишић треба обавијестити да је постала неко ко из љености, неваспитања или некултуре, данас јесте сљедбеник Анте Павелића и поштовалац духа и намјере незаконитих и противуставних одлука Карлоса Вестендорпа.

Требала би као правник то да зна.

Није ли довољна срамота што у Бањој Луци неко укида грађанско право на равноправан третман корисника српског писма, одговарајући наметнутим амандманима на Устав РС који су ту управо из супротних разлога, већ је пословно толико монополистички безобразан, да ни не разматра излазак у сусрет потрошачу?

То што госпођа Глишић жели латиницу, то не може ускратити другом право на ћирилицу. Она брани латиницу и своје монополско предузеће од додатног посла као да је из Загреба, док Бањочлучка топлана памти и родољубивије дане, али очигледно у културолошком смислу није више српска.