Шкрбић: Додик је добро

Здравствено стање предсједника Републике Српске Милорада Додика је добро, изјавио је данас министар здравља и социјалне заштите РС Ранко Шкрбић. Шкрбић је новинарима у Бањалуци рекао да је Додик јуче хоспитализован након напорног дана, проведеног на хладаноћи током освештања новосаграђене цркве у Вишњику код Модриче. Да је здравствено стање предсједника Српске стабилно јутрос је Срни […]

понедељак, октобар 10, 2011 / 10:37

Здравствено стање предсједника Републике Српске Милорада Додика је добро, изјавио је данас министар здравља и социјалне заштите РС Ранко Шкрбић.

Шкрбић је новинарима у Бањалуци рекао да је Додик јуче хоспитализован након напорног дана, проведеног на хладаноћи током освештања новосаграђене цркве у Вишњику код Модриче.

Да је здравствено стање предсједника Српске стабилно јутрос је Срни речено и у Универзитетско-клиничком центру Бањалука /УКЦ/.

Портпарол овог центра Нада Јокановић рекла је да ће медијима у пријеподневним часовима бити саопштено више детаља о здравственом стању предсједника Српске.

Додик је јуче послије подне примљен у бањалучки Клинички центар, а љекари сматрају да је ријеч о исцрпљености организма усљед свакодневних активности предсједника Српске.0 КОМЕНТАРА

  1. Мајка му стара, па не могу ове комуњаре никако у Храм православља. Ко је оно долазио, када је позлило Рајку Кузмановићу?? Ево сада опет за секунду да падне још један нечастиви хехе. Нека си ти нама жив и здрав предсједниче, а када се покајеш нећеш имати ни мучнину од црквеног звонаB-)B-)B-)

Оставите одговор