СДА: Раније вам нису сметали љиљан – министри

Странка демократске акције и даље подржава Џевада Махмутовића, који је предложен за новог министра трговине и туризма у Влади РС, потврдио је генерални секретар СДА Амир Зукић. Он истиче да је ова странка спрема да учествује у Влади РС, јер тамо не представља само политичку партију већ и читав народ. Странка демократске акције сматра да […]

субота, март 9, 2013 / 20:04

Странка демократске акције и даље подржава Џевада Махмутовића, који је предложен за новог министра трговине и туризма у Влади РС, потврдио је генерални секретар СДА Амир Зукић. Он истиче да је ова странка спрема да учествује у Влади РС, јер тамо не представља само политичку партију већ и читав народ.

Странка демократске акције сматра да нема ничега што би могло оптеретити животну каријеру Џевада Махмутовића и наглашава да СДА предлаже особу која је спремна, стручна и способна да одговори функцији коју од њега ресорно министарство тражи.

Коментаришући наводе предсједника Милорада Додика да у новој Влади РС неће бити мјеста ни за кога ко је оптерећен ратном прошлошћу, Зукић је нагласио да то никоме ије сметало до сада, с обзиром да су и други представници СДА били у Влади РС и у такозваној Армији РБиХ имали и већи чин од Махмутовића.0 КОМЕНТАРА

 1. rsvladom se širi miris ljiljana….

  Lako bi mi izali na kraj sa ljiljanima muslimanskim , ali naši ljiljani nas dodjoše glave.
  Oni nas uništiše više nego svi zajedno naši vijekovni neprijatelji. Poslije svih njih ostade nas više, ostaše nam rijeke , šume, rude… poslije naših ljiljana ostade pustoš.

  Poslije austrougarske okupacije ostadoše pruge i željeznice, pilane, fabričice, poslije md okupacije ništa nam ne osta osim spržene zemlje, praznih sela ,gradova, škola..
  MD okupacija nam ostavi jad , čemer i bijedu, i šačicu ljudi, taman onoiko koliko su Tarabići prorokovali, da možemo stati ispod tri šljive.

 2. А шта су дезертери и ратни профитери него златни љиљани?! Свако онај ко на било који начив дерогира, уништава, пљачка овај народ и Републику Српску је златни љиљан!Ко год завати у свој џеп из државне (народне) касе је непријатељ број 1 српског рода и са таквима се треба под хитно обрачунати! Нама су гори наши златни љиљани од њихових. Знамо шта нам њихови златни љиљани мисле, то је и овај показао на телевизији, а ови наши од којих се нисмо надали су нас покрали, обесправили и сад нас продају странцима и наше ресурсе уништавају! Ово је господо ВЕЛЕИЗДАЈА у нормалној држави, а пошто смо ми ненормални, онда је логично да се дешавају ненормалне ствари!

 3. СРбин 74, 10.03.2013. 10:32:49 [70293]
  И још нас трујете храном! Па направите гасне коморе и завршите посао одмах, а немојте нас убијати полако и са осмјехом!

  А што ми неби обрнули ситуацију?
  Ја сам мишљења да ми њих јако прецењујемо. Мишеви су то, глодари најобичнији!

 4. Ne, ne, čika prijedor će vjerovati sudovima i tužilaštvima RS, ne rs, nego RS.Valjda će doći i taj dan. A, imamo Foču i Tunjice. I, obećao sam da ću ja svoga predsjednika redovno obilaziti sa termocicom kafe i štekom ronhila. Tada će od njega svi lopovi prati ruke, ali tu je čika prijedor. Postupati po Ženevskoj konvenciji, neprijatelju omogućiti fer i pravedno sudjenje.

 5. Ne, ne, čika prijedor će vjerovati sudovima i tužilaštvima RS, ne rs, nego RS.Valjda će doći i taj dan. A, imamo Foču i Tunjice. I, obećao sam da ću ja svoga predsjednika redovno obilaziti sa termocicom kafe i štekom ronhila. Tada će od njega svi lopovi prati ruke, ali tu je čika prijedor. Postupati po Ženevskoj konvenciji, neprijatelju omogućiti fer i pravedno sudjenje.

Оставите одговор