САСВИМ ДРУГИ ЧОВЈЕК (A MAN APART)

Филм о припадницима специјалне јединице, која се у Сједињеним Ентитетима Америке бори против дроге, и то правећи излете у друге државе. У једном таквом излету, пође им за руком да ухапсе главног газду картела и то захваљујући мексичком полицајцу који мрзи бирократе, па је Американцима дао право које им по природи ствари и припада: да […]

четвртак, март 8, 2012 / 18:50

Филм о припадницима специјалне јединице, која се у Сједињеним Ентитетима Америке бори против дроге, и то правећи излете у друге државе.

У једном таквом излету, пође им за руком да ухапсе главног газду картела и то захваљујући мексичком полицајцу који мрзи бирократе, па је Американцима дао право које им по природи ствари и припада: да носе и употребљавају оружје у страним земљама. Ми у Српској то најбоље знамо.

Међутим, убрзо се испостави да то право имају и други, па га након породично-пријатељско-пословне забаве, обноћ посјећује пар картелијанаца са ватреним оружјем. Убијају му жену и ето нама правог мотива и заплета.

Удовац сад мало откачи, а и онако је правило службе користио као штиво за боравак на заходској шољи. Врло надркано и врло увјерљиво одглумљене надрканости, они иду да ствар доведу до краја.

Сасвим сте у праву ако тако мислите – пашће прије завјесе покоја мртва глава до краја.

(Редитељ: Ф. Гери Греј; Писци: Кристиан Гудегаст, Пол Шринг)Оставите одговор