С. Кореја Америци: Да вам дочарамо како би вас напали

На Јутјубу је објављен видео који приказује како би изгледао напад Сјеверне Кореје на зграде америчке Владе у Вашингтону, укључујући Бијелу кућу. Објављивање овог видеа је види као још једна је провокација Сјеверне Кореје, која долази баш у тренутку напетих дешавања на Корејском полуострву, након што је УН наметнуле нове санкције Пјонгјангу због нуклеарког тестирања. […]

уторак, март 19, 2013 / 15:35

На Јутјубу је објављен видео који приказује како би изгледао напад Сјеверне Кореје на зграде америчке Владе у Вашингтону, укључујући Бијелу кућу.

Објављивање овог видеа је види као још једна је провокација Сјеверне Кореје, која долази баш у тренутку напетих дешавања на Корејском полуострву, након што је УН наметнуле нове санкције Пјонгјангу због нуклеарког тестирања.

Сјеверна Кореја, откако су јој наметнуте нове санкције, свакодневно пријети одмаздом и нападима не само на Јужну Кореју, већ и на Јапан и САД.

Снимак траје неколико минута и објављен је на Јутјуб каналу сјевернокорејске Владе. На почетку се може видјети низ фотографија оружја, војске, ракета и војних вјежби.

Пред сам крај снимка Сјеверна Кореја циља на Бијелу кућу, након чега следи симулирана пуцњава и експлозија.Оставите одговор