Joвица Цветковић нови тренер РК Борац

Прослављени бивши рукометаш, Јовица Цветковић, нови је тренер бањалучког Борца. У играчкој каријери са шабачком Металопластиком, два пута је освајао Лигу шампиона, а као репрезентативац Југославије, освојио је златну медаљу на Свјетском првенству у Швајцарској 1986. године. Био је селектор рукометне репрезентације Србије. Цветковић ће Борац водити до краја сезоне, након чега ће се разговарати […]

среда, март 13, 2013 / 14:53

Прослављени бивши рукометаш, Јовица Цветковић, нови је тренер бањалучког Борца.

У играчкој каријери са шабачком Металопластиком, два пута је освајао Лигу шампиона, а као репрезентативац Југославије, освојио је златну медаљу на Свјетском првенству у Швајцарској 1986. године.

Био је селектор рукометне репрезентације Србије.

Цветковић ће Борац водити до краја сезоне, након чега ће се разговарати о продужењу сарадње са клубом из Бањалуке.0 КОМЕНТАРА

  1. Надам се да ће ово бити успјешно, али мислим да је било паметније да су дали праву шансу дјетету „Борца“ и Медију понудили уговор на најмање пет година.

    Није успио пројекат Марковић, није успио Трнинић… Ако не успије ни Цветковић – потрошили су и паре и три године, а резултат није постигнут.

    Волио бих дати адекватан примјер у рукомету, али ми не пада на памет такав, па ћу се позвати на кошарку. Није управа „Партизана“ знала да ће Жељко Обрадовић постати најбољи тренер у Европи кад су му као неискусном тренеру дали да ради са првим тимом.

    У сваком случају, Меди је у раду са млађим категоријама показао да има потенцијала за правог тренера.

Оставите одговор