Хуго и Фидел у тренеркама: Здрави смо и живи

Нове фотографије и видео снимак предсједника Уга Чавеза објављени су на кубанској државној телевизији. Од 10. јуна када је Чавез хитно оперисан на Куби, веома је мало информација допрло до јавности што је изазвало разне спекулације о његовом здравственом стању. На новим снимцима Чавез је приказан у тренерци, која је у бојама венецуеланске државне заставе, […]

среда, 29 јуна, 2011 / 12:05

Нове фотографије и видео снимак предсједника Уга Чавеза објављени су на кубанској државној телевизији.

Од 10. јуна када је Чавез хитно оперисан на Куби, веома је мало информација допрло до јавности што је изазвало разне спекулације о његовом здравственом стању.

На новим снимцима Чавез је приказан у тренерци, која је у бојама венецуеланске државне заставе, како разговара са бившим кубанским предсједником Фиделом Кастром.

Чавезови снимци били су ударна вијест на кубанским медијима, који су састанак Чавеза и Кастра оцијенили као "братски", али нису објављени никакви детаљи о здравственом стању предсједника Венецуеле.

Британска медијска кућа Би-Би-Си јавила је да све указује на то да је снимак начињен у кругу болнице, гдје је Чавез оперисан.

Чавезово неочекивано дуго одсуство из Венецуеле изазвало је дискусије да ли би требао да пренесе овлаштења на потпредсједника.

Званичници из Венецуеле наводе да је операција извршена због абцеса у предјелу кука, али у страним и локалним медијима спекулише се да би његово здравствено стање могло бити много озбиљније.Оставите одговор