Фејсбук, Скајп и љуте птице најбоље апликације

Лондонска компанија Карфон Верхаус организовала је додјелу награда за најбоље апликације намијењене мобилним платформама. Награде су додијељене у десет категорија, а побједнике је бирало више од 30 хиљада људи. Популарни Енгри Бирдс добио је двије награде – као најбоља гејмерска апликација и најбоља апликација године. Апликација која је најбоља за "губљење времена" је Фејсбук, док […]

четвртак, 14 априла, 2011 / 07:18

Лондонска компанија Карфон Верхаус организовала је додјелу награда за најбоље апликације намијењене мобилним платформама.

Награде су додијељене у десет категорија, а побједнике је бирало више од 30 хиљада људи.

Популарни Енгри Бирдс добио је двије награде – као најбоља гејмерска апликација и најбоља апликација године. Апликација која је најбоља за "губљење времена" је Фејсбук, док је њена супротност, апликација која вам штеди вријеме – Гугл Мапс.

У области музичких апликација побиједио је Спотифy, спортских – Скај Спорт њуз, а најбоља апликација која вам штеди новац је Скајп.

Модна апликација која је освојила највише гласова је И Беј Фешн, на путовању ће вам највише помоћи Трип Адвајзор, у категорији лајфстајл побједник је Амазон, док је Адобе Фотошоп најбоља апликација за обраду фотографија.

Иако није било неопходно да апликације буду бесплатне како би учествовале у овом надметању, све побједничке апликације то јесу.

Организатори се надају да ће ова додјела награда постати традиционална, а домаћин прве додјеле био је Ричард Хемонд, већини познат из емисије Топ Гир, који је рекао да апликације постају тако велики дио нашег свакодневног живота, да је вријеме да оне најбоље добију признање.Оставите одговор