Ексклузивно: Гроф Ђураз као Деда Мраз

Да, причао је за Фронтал.РС. Про-чујте и шта је рекао, те прочитајте предпромотивни интервју Грофа Ђураза Естрадна појава Гроф Ђураз, надахнут у редакцији Фронтал.РС, уживо производи нови хит Ђузепе Лерди, који ћете имати прилике чути на извођењима њега и Господе (Гроф Ђураз – Господа), поготово уколико дођете на промоцију његовог албума у ДФК Бања Лука […]

субота, децембар 25, 2010 / 23:34

Да, причао је за Фронтал.РС. Про-чујте и шта је рекао, те прочитајте предпромотивни интервју Грофа Ђураза

Естрадна појава Гроф Ђураз, надахнут у редакцији Фронтал.РС, уживо производи нови хит Ђузепе Лерди, који ћете имати прилике чути на извођењима њега и Господе (Гроф Ђураз – Господа), поготово уколико дођете на промоцију његовог албума у ДФК Бања Лука за католички Божић ове, 2010. године. У 20:00 часова.

Редакција Фронтал.РС апелује на колеге из других редакција, да испрате овај догађај, а поготово да пошаљу екипе на конференцију за штампу у 18:00. У ДФК такође.

Уколико нисте у близини Бање Луке, или нијесте букирали Ђураза, а желите то да учините, слободно се обратите и редакцији Фронтала.

На православни Божић, који ће бити наредне 2011. године, почеће и бесплатно скидање (даунлоуд) дјела и лика Грофа Ђураза.

Грофа смо одлучили представити кратко и јасно. Његовим ријечима. За такву аристократску величину која је прва посљератна построкенрол естрадна појава, која је за свој плакат изабрала и ћирилицу. Кажемо "и", јер Гроф очекује доста од тржишта у ФБиХ, гдје је доста омиљен.

Гроф је у интензивним припремама за промоцију свог албума, али нама је стигао само рећи да је пјесма СФОР, КФОР, Смор; жива и здрава. Као крава.

Да остаје на репертоару бенда, јер он као ванредна естрадна појава одлучује када ће то ремек-дјело угледати свјетлост дана. Он то најбоље зна.

Стога смо га и почастили, а он је пристао да буде заштитно лице нашег спонзора.

Срећни благдани свима од редакције Фронтал.РС!Оставите одговор