Егзибиција: Ђоковић и Надал за Колумбијце

Надал и Ђоковић одиграли егзибицију пред 15 хиљада људи. Побиједио Шпанац, играла се салса, носили се сомбреро шешири, меч гледао и предсједник Колумбије. Новак Ђоковић и Рафаел Надал одиграли су према најавама егзибициони меч у Боготи. Спектаклу у Колумбији присуствовало је 15 хиљада људи, а на трибинама се нашао и предсједник државе Хуан Мануел Сантос. […]

уторак, 22 марта, 2011 / 12:00

Надал и Ђоковић одиграли егзибицију пред 15 хиљада људи. Побиједио Шпанац, играла се салса, носили се сомбреро шешири, меч гледао и предсједник Колумбије.


Новак Ђоковић и Рафаел Надал одиграли су према најавама егзибициони меч у Боготи.

Спектаклу у Колумбији присуствовало је 15 хиљада људи, а на трибинама се нашао и предсједник државе Хуан Мануел Сантос.

У дуелу без такмичарског значаја славио је Шпанац са 7:6 (9:7) и 6:3 и тако нанио Новаку први пораз у сезони.

Ипак, овај се неће рачунати у званичној статистици за 2011.годину, али ће сусрет двојице великих пријатеља остатит упамћен по забавном делу програма гдје је Ђоковић још једном подсјетио и зашто га зову “Џокер” (шаљивџија).

Двојица тенисера осврнула су се и на досадашњи ток сезоне:

"Ово је свакако савршен старт, морам да кажем да ми је циљ да будем сталан и да побјеђујем на турнирима, онда ће и пласман на листи бити одговарајући. Морам да будем потпуно посвећен тенису, сезона је дугачка, ова три мјесеца одиграо сам добро али има их још осам. Није важно ко је тренутно први, све то може да се мијења, може и неко од кога се то не очекује да осваја Грен Слем титуле, много је фактора." рекао је Ђоковић колумбијским новинарима.

"Волим да играм и волим да се такмичим. Стално радим, тренирам и трудим се да освајам турнире. Нема разлике да ли су Грен Слемови или мањи турнири, увек желиш да одиграш што боље" рекао је Надал.

Одмах по завршетку меча Новак и Рафа су се упутили ка Мајамију где почињу припреме за други “Мастерс” сезоне који почиње у четвртак, али ће двојица најбољих на свијету, као и остали носиоци бити слободни у првом колуОставите одговор