08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

У нечему је ипак Хрват: Жељко Комшић иде у Јасеновац на исти дан кад и Милорад Пуповац

Још у неколико ствари је Љиљан Комшић Хрват: Не помиње ни једном Независну Државу Хрватску, да се ради о хрватским усташама и њиховом злочину геноцида и посебно битно – нигдје не помиње Србе. Ово би потписао и потпредсједник владе Хрватске, Борис Милошевић.

петак, 23 априла, 2021 / 10:32

Саоштење Комшићевог кабинета, који овај пут нападно није послао фотографију што чини у готово свакој оваквој пригоди осим кад је у питању логор гдје је почињен дио геноцида над Србима доносимо у цјелости, па можете провјерити наше тврдње из увода:

Поводом 76. годишњице пробоја логораша из усташког концентрационог логора Јасеновац, члан Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић данас је у Спомен-подручју Доња Градина положио вијенце на централни споменик и на споменик "Топола ужаса", те одао почаст жртвама усташких злочина.

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић поручио је да треба памтити и учити дјецу о ономе што се дешавало у Доњој Градини и мјестима гдје су страдали невини.

Нагласио је да подсјећање на страдање невиних људи треба бити подстицај да учимо из прошлости како бисмо постали бољи људи и да се то више никада и никоме не догоди.

Истакао је да ово мјесто, које обиљежава патњу, страдање и зло, као и свако друго мјесто, заслужује, из људских разлога, да га обиљежимо, да се сјећамо свега што се дешавало, и да се, ако имамо воље, поклонимо сјенама жртава.

"То је разлог због чега сам и ја данас ту. Нисам први пут. Користим прилику да сваке године, ако је то могуће, дођем на овај датум на ово мјесто", рекао је члан Предсједништва БиХ Комшић.

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић рекао је да је просторе бивше Југославије, па и Балкана, обиљежило много зла и крви. "Чини ми се да смо у данашњем свијету технолошког напретка као људски род дошли до тога да можемо себи рећи да је неприхватљиво да се овакве ствари дешавају, не само на овим просторима, него у цијелом свијету", истакао је члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић.