Комшић у Шведској понижава Роме, да би сатанизовао Србе

Муслимански чланови Предсједништва Жељко Комшић и Шефик Џаферовић на вечери коју је организовао Стефан Лофвен, премијер Шведске за земље учеснице Међународног форума о Холокаусту који се одржава сутра у Малмеу, наглашено је порекао геноцид над Ромима у Независној Држави Хрватској.


Комшо бира ријечи: Пробрао предсједнике скупштина из "мањег БХ ентитета"

Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић примио је у посјету предсједнике скупштина општина и градова из бх. ентитета Република Српска – Приједора, Добоја, Зворника, Вукосавља, Сребренице, Вишеграда, Осмака и Новог Горажда.


Сјећање је аут: Јер писање Римемберинг Сребреница је негирање "геноцида"?

Британска амбасада у Сарајеву је финансирала мрежну страницу МЦ Поточари, Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић састао се са др Вакаром Азмијем, предсједавајућим организације из Велике Британије, чије име се мора писати у оригиналу.


Шаровић позива Додика да искористи механизме које има због понашања Љиљана Комшића

Због дипломатских скандала и понашања предсједавајућег Предсједништва БиХ Жељка Комшића, које је мимо закона, Милорад Додик би требао да реагује и користити механизме које има на располагању као српски члан Предсједништва БиХ, изјавио је предсједник СДС Мирко Шаровић.Стевандић: Комшић је кратковид политичар

Говорећи за Н1 телевизију, предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић изјавио је да Жељко Комшић има јасне намјере кад је у питању његово обраћање у УН, јер о томе није обавијестио остала два члана предсједништва, те је јасно да се овде ради о инциденту, и да се криза у БиХ шири и ван ње.


Цвијановићка каже да су Изетбеговић и Комшић контаминатори и онако лоше ситуацију у региону

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да представнике институција Републике Српске интересује Српска, те јака и стабилна Србија, јер јој је она једини ослонац у оваквој БиХ.Мајкићка се пита: Шта су Комшо и Џафи изигравали на Бледу?

Српски делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Душанка Мајкић пита чиме су то чланови Предсједништва Жељко Комшић и Шефик Џаферовић помогли одласком на Бледски форум, гдје су само глумили Предсједништво иако сви знају да два у БиХ нису исто што и три.


Крај зеленог пенџера: Џафи и Комшо са Борутом (не са Боратом)

Муслимански представници, који се представљају као предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић и члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић, састали су се са предсједником Републике Словеније Борутом Пахором у Бледу, на маргинама Стратешког форума.