Једино ако је без Пуповца: Бореновићев приједлог о институционалној заштити преосталих Срба у Хрватској

„Напад на Србе у Книну није случајан, него је посљедица националистичке реторике и прећутног прихватања раста радикализма у Хрватској“, рекао је предсједник ПДП Бранислав Бореновић у саопштењу за медије.


Пуповац: Хрбин на Јадовну – Хрбин у Вуковару

Пуповац се данас у Вуковару поклонио хрватским жртвама.Тиме је пљунуо на српске жртве које су страдале у Вуковару од 1. маја до 18. новембра 1991. године, када је град коначно ослобођен!


Тешка комедија: Љајић брани Пуповца

Потпредсједник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да очекује да ће представници међународних организација реаговати на бруталан напад на лидера Српског националног вијећа /СНВ/ Милорада Пуповца у Загребу, чиме би се спријечила даља ескалација насиља.
Какви су кад им ни Туђманов Србин није довољно добар?

Чланови Аутохтоне Хрватске странке права (АХСП) протестовали су данас испред сједишта Српског народног вјећа (СНВ) у центру Загреба, а на протесту је запаљен примјерак недељног листа српске националне мањине „Новости“.


Пуповац: Води се кампања против Срба

Потпредсједник Самосталне демократске српске странке у Хрватској Милорад Пуповац рекао је да у Хрватској траје кампања против Срба – ћирилица се проглашава агресорским писмом, а Србе оптужују да су се лажно пописали током пописа становништва.