Станићи: Миладин подвлачи црту и обећава именовање коронарних ловаца у мутном, Слободан тражи да се угледамо на Србију

Ванредно стање у Републици Српској је апсолутно непотребно уведено а једина његова сврха је била ућуткивање било каквог другачијем мишљења и буразерско провођење јавних набавки и уговора у последњих 60 дана – истакао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске.


Миладин Станић: Додик је издао Србе јер је "уцијењена глава"

Својим пристанком да Републику Српску одведе у НАТО Милорад Додик се отворено ставио против српског народа и показао да је спреман учинити све зарад мало власти, изјавио је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске.


Министарство здравља: Станић од СДС – лаже, ево и фотографија

Поводом дезинформација које је на јуче одржаној прес конференцији изнио члан социјално-економског савјета СДС-а Слободан Станић, Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске упозорава да је ријеч о потпуно нетачним и паушалним тврдњама.


Станић: Српска ће остати без 200 милиона КМ

Република Српска ће изгубити 200 милиона КМ пласираних средстава посредством Инвестиционо-развојне банке а та средства су одобравали људи који су највећи дио узели у сопствене џепове а данас се ти људи налазе на кључним листама СНСД-а – рекао је данас посланик Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић реагујући на информацију да је ИРБ од бијељинског предузећа "Ледер" наплатило само 98 хиљада КМ од укупно пласираних 3 милиона КМ.Министарство пољопривреде против Миладина Станића

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде одбацује наводе народног посланика Миладина Станића везано за откуп пшенице и подсјећа да је Влада Републике Српске прије мјесец дана организовала састанак са произвођачима, прерађивачима и финансијским институцијама.


Министарство пољопривреде одбацује ријечи Миладина Станића

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде демантује данашње наводе посланика СДС Миладина Станића и истиче да је у питању по ко зна који пут скројена лаж и намјерна обмана грађана од стране овог посланика.Фрка у НСРС: Ко је, и да ли је, гласао туђом картицом?

Народна скупштина Републике Српске наставила је са радом, након што је више од два сата трајала пауза, јер је Клуб посланика СНСД-а сумњао да је неко од опозиције прекршио пословник, гласајући картицом другог посланика.


Миладин Станић о криминалу на линији Шуме Српске – Фармленд

"О спрези људи у институцијама Републике Српске са криминализованим СНСД-овим тајкунима најбоље говори податак који се јуче појавио у медијима у коме се каже да су ЈП "Шуме РС" опростиле дуг фирми "Фармланд" у власништву контроверзног бизнисмена Драгана Васиљевића у износу од 810 хиљада КМ.


Влада се не слаже са Миладином Станићем

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске демантује наводе посланика СДС Миладина Станића, који је по ко зна који пут обмануо јавност нетачним подацима о подстицајима, као и о другим подацима о пољопривреди у Републици Српској.