Политичка економија: Станић каже да пољопривредници не ору аутопутеве и да 10 милиона КМ не рјешава ништа

Акцизна коалиција треба да скине акцизе на гориво које се троши у пољопривредној производњи. Не ору наши пољопривредници аутопутеве и цесте већ њиве. – истакао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске.


Миладин Станић: Додик Инцка позива на славу, а нас на скупштину, да представља лажну политику СНСД

Додик годинама позива Инцка на своју крсну славу, а сво то вријеме се наводно свађају путем медија. Та ситуација описује лажну политику СНСД-а. Како то да Валентин Инцко Додику одговара као гост на породичној слави, а данас кад одлази му не одговара?


Станићи: Миладин подвлачи црту и обећава именовање коронарних ловаца у мутном, Слободан тражи да се угледамо на Србију

Ванредно стање у Републици Српској је апсолутно непотребно уведено а једина његова сврха је била ућуткивање било каквог другачијем мишљења и буразерско провођење јавних набавки и уговора у последњих 60 дана – истакао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске.Миладин Станић: Додик је издао Србе јер је "уцијењена глава"

Својим пристанком да Републику Српску одведе у НАТО Милорад Додик се отворено ставио против српског народа и показао да је спреман учинити све зарад мало власти, изјавио је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске.


Министарство здравља: Станић од СДС – лаже, ево и фотографија

Поводом дезинформација које је на јуче одржаној прес конференцији изнио члан социјално-економског савјета СДС-а Слободан Станић, Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске упозорава да је ријеч о потпуно нетачним и паушалним тврдњама.Станић: Српска ће остати без 200 милиона КМ

Република Српска ће изгубити 200 милиона КМ пласираних средстава посредством Инвестиционо-развојне банке а та средства су одобравали људи који су највећи дио узели у сопствене џепове а данас се ти људи налазе на кључним листама СНСД-а – рекао је данас посланик Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић реагујући на информацију да је ИРБ од бијељинског предузећа "Ледер" наплатило само 98 хиљада КМ од укупно пласираних 3 милиона КМ.


Министарство пољопривреде против Миладина Станића

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде одбацује наводе народног посланика Миладина Станића везано за откуп пшенице и подсјећа да је Влада Републике Српске прије мјесец дана организовала састанак са произвођачима, прерађивачима и финансијским институцијама.


Министарство пољопривреде одбацује ријечи Миладина Станића

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде демантује данашње наводе посланика СДС Миладина Станића и истиче да је у питању по ко зна који пут скројена лаж и намјерна обмана грађана од стране овог посланика.