Укључила се (преко Гласа Српске) и академска артиљерија из Хрватске

Потпредсједник Хрватске академије наука и умјетности БиХ Божо Жепић сматра да у БиХ неће проћи бошњачка политика која по сваку цијену хоће да елиминише друга два народа и направи „грађанску“, односно унитарну земљу.


Фронтал.СРБ честита јубилеј Гласу Српске

Честитамо, јер немамо коме другом. Фронтал и Глас, вјеровали или не, имају нешто заједничко. Једини у свијету писане ријечи западно од Дрине користимо азбуку и то је знак да наредба Анте Павелића из 1941. још није побиједила!


Не може Влада РС све сама: Глас добија 10.000 КМ од Савјета министара

Савјет министара БиХ на недавно одржаној сједници донијео је одлуку да из буџета издвоји десет хиљада марака и донира их како би на тај начин увеличали прославу седам деценија излажења Гласа Српске, дневног листа из Бање Луке.


Глас Српске сутра слави 69. рођендан

Биро за односе са јавношћу Владе РС честитао је „Гласу Српске“ сутрашњи 69. рођендан и пожелио овом најстаријем дневном листу у Републици Српској и БиХ да прослави још много рођендана, те да задржи и даље унапређује највише професионалне стандарде новинарства.
Глас и истраживања: Јандрића не занимају, Стевандић зна да су наручена

Политичари, који нису из владајућих партија, скоро су јединствени у оцјени да су истраживања јавног мњења РС, које скоро свакодневно објављује Глас Српске, наручена од стране власти. Свој коментар за Фронтал.РС дали су посланик СДС, Ненад Стевандић и предсједник и посланик НДС, Крсто Јандрић.


Чавић за Фронтал: Глас Српске је Глас СНСД

“Глас Српске“ је за актуелна истраживања добио новац од Владе РС, а то није први пут, па је потпуно јасно да је то режимски медиј, сматра предсједник Демократске партије, Драган Чавић.


Марко Шикуљак: Спина и игара

Више је него отужно како су се медији прихватили лоптице коју им је бацио Глас Српске, а о трошку буџетских грађана.