Драган Пешић: Моја Порука школској Вибер групи

Поштована учитељице и родитељи. Као што већ добро знате доба је пандемије неког вируса и наша ђеца у школи на часу бораве са маском на лицу. Након што смо завршили бурно лето где је било много масовних окупљања од концерата, журки и разних "ивената" без поштовања "пандемијских мера струке", кола корона мера би требало да се сломе на нашој ђеци.


Драган Пешић: Волим те Гаврило принципе!!!

Наш познати ММА борац, спријечен је да оде у Рим на борбу у Златном кавезу, и то тако што му Аустријске авиолиније одбиле укрцавање на транзитни лет. Он своју причу насловљава са: Једна мала прича колико је Босна и Херцеговина небитна на мапи Европе? И колико Аустрија још увек полаже право на анексију!

Драган Пешић: Зашто је добро населити мигранте код нас

Мигрантска криза последњих година јако потреса темеље европских вредности. Док се данас на граници Грчке и Турске води прави мали рат, чини се да смо ми у Српској некако инфериорни или смо просто на то навикли и није нам на први поглед ни важно?


ММА: Пешићева полуга у 27. секунди

Бањалучки борац Драган Пешић наступио је на великом ММА спектаклу који је у суботу, пред неколико хиљада гледалаца, одржан на стадиону Донкастер Роверса.