Драган Пешић: Волим те Гаврило принципе!!!

Наш познати ММА борац, спријечен је да оде у Рим на борбу у Златном кавезу, и то тако што му Аустријске авиолиније одбиле укрцавање на транзитни лет. Он своју причу насловљава са: Једна мала прича колико је Босна и Херцеговина небитна на мапи Европе? И колико Аустрија још увек полаже право на анексију!

петак, 5 фебруара, 2021 / 13:26

Испричаћу вам причу о шупцима званим #АустрианАирлинес !!!

Као познат и признат светски спортиста, Сутра би требало да радим свој посао и меч у Златном кавезу у Риму, Италија.

Овог јутра у 6:30 Аустриан Аирлинес је одбио да ми да изда карту за аеродром Рим Фиумицино коју сам уредно онлајн платио 250 еура.

Будући да имам конекцију из Сарајева преко Беча до Рима, њихово објашњење је било да немам папир или документ који ми италијанска влада или амбасада гарантују да могу да уђем у Италију . Када сам проверавао лет, аустријска влада је од 22. јануара дозволила пролазак кроз аеродром са негативним Корона ПЦР тестом (који сам регуларно урадио јуче!!!)

Имам чак и негативан тест крви за хепатитис и сиду који сам им показао, али особље Аеродрома Сарајево је рекло да су из Беча рекли да ми треба папир италијанске амбасаде да могу доћи у Италију.

Показао сам званични уговор организације за коју требам да се борим, једне од најпознатијих европских и светских, а италијанских ММА организација…али на #аеродрому Сарајево рекли су да им није стало до тога те да је тај папир небитан.

Пошто је било 6 ујутру, покушао сам да позовем неке личне контакте (шефа карабињера у Риму, мојр пријатеље из Гуардиа ди Финанза, организатора догађаја, било ко ко може да ми гарантује СА СВИМ ЧИСТИМ ПАПИРИМА КОЈЕ ИМАМ !!!), нажалост било је прерано да било ко може послати званични документ у Беч.

Чак сам контактирао неке пријатеље из различитих министарстава БиХ да бих позвали неке контакте оф аустријских званичника те ме пустили да дођем у Беч са негативним ПЦР тестом (што је потпуно легитимно) те ћу у међувремену када све почне да ради од 9 часова имати времена да онлајн путем решим папир којим ми се гарантује улазак у Италију из Аустрије (што нигде онлајн није наведено???!!!) …потпуно легитимно јер поседујем све потребне папире јер имам 3 сата док чекам везу са Римом, а свако ко може послати било који папир пробудиће се док не стигнем и свако министарство ће радити … али #АустрианАирлинес ми то није ни допустио да уђем у Аустрију или авион чак са мојим негативним ПЦР тестом !!!!
Било је то рани лет да било ко може учинити било шта или назвати било кога у 6 ујутро.

Мој лет је отишао!!! Одсео сам са непрофесионалним особљем на аеродрому # Сарајево које не разликује Ч и Ћ у свом говору.

Назвао сам Лоренца ‘Борг’ Боргомеа и човека који је организатор, да организује НЕШТО да бих могао да дођем у Рим у наредних 15 сати. Нашао је лет из Београда преко Албаније за Рим… Али није било шансе да из Српског Сарајева стигнем до Београда за 4 сата.

Тренирао сам последње 3 недеље као животиња !!? !!
У овој Корона ситуацији, без отворених теретана ??! Платио сам своје тренинг партнере из свог џепа, платио сам теретану !!! Платио сам скупу храну да бих скинуо килограме, и платио сам авионску карту (која би требало да ми се рефундира), чак и аутобуску картом за Српско Сарајево.

А где је моја спортска слава и част за ову борбу ???? А да не спомињем договорену апнажу које бих требао узети за меч и своју децу јер је ово извор њихових прихода ?????

И на крају, још сам на аеродрому нагласио 4 пута да ће италијански организатор обавити поновљени тест чим слетим у Рим … Али #АустрианАирлинес није хтео ни да ми допусти да само прођем кроз Беч са легитимним негативним тестом корона вируса!!

Потпун осећај анексије 1908. Јер смо тако у могућности!!! Не дам ти да уђеш, не дам ти да изађеш и узећу ти све твоје што имаш!!!!

КО ЋЕ МИ ВРАТИТИ НОВАЦ ???
Хоћете Ви из Аустриан Аирлајнза? Хоће ли влада Аустрије?

Ако имам законско право тужићу Аустриан Аирлине !!!

НИСТЕ МЕНИ УКРАЛИ, УКРАЛИ СТЕ ОД МОЈЕ ДЕЦЕ!

Поштујем Данила мог противника као колегу и пријатеља и знам шта дајемо за овај спорт !!!!

Још увек чекам организаторе да нешто реше да се деси да стигнем на лет за Рим да бих стигао на време за ово спортско такмичење ! Али то се неће десити за наредних 15 сати…

Ако често летите ИЗБЕГАВАЈТЕ Аустриан Аирлинес !!! А ако икада долазите у Републику Српску, Босну и Херцеговину НЕ КОРИСТИТЕ АЕРОДРОМ САРАЈЕВО!
Потпуно непрофесионално и индолентно особље на истом и моја седмогодишња ћерка говори боље енглески од особља "интернешнал" аеродрома.
Дођите до аеродрома Загреб или Београд, Србија …. До РСБиХ има само неколико сати вожње.

На сликама испод можете видети све информације са Интернета о доласцима аустријског аеродрома које сам тражио и гледао два дана пре лета ….

А мој средњи прст одлази на сарајевски аеродром и аустријске авио-компаније.1 КОМЕНТАР

 1. Потпуно непотребно иживљавање над обичним човјеком само због тога што долази из Републике Српске.
  Био сам у Њемачкој амбасади у Сарајеву када скидоше човјека до гаћа а човјек тврди да је рањен у рату и да због тога пишти детектор.
  Ајд што га скинуше већ прије тога службеник вјероватно нијемац рече:
  “ It’s funny time“.
  Гледаш како уживају у мучењу,узврати и само ће се чути шта си ти рекао.
  Драган је додуше сконтао, аеродром Сарајево је у 1908.