Поред наручених таблоидизама (син Драшко и певаљка Тања) има још: Бегић тврди да му Радовић воли завиривати у гаће

Пошто Милан Радовић воли да завирује у моје гаће и мој новчаник да му објасним од чега живим. За разлику од њега ја живим од поштеног рада, а новац за покретање приватног посла сам осигурао кроз кредит од 20.000 КМ који сам подигао по номиналној каматној стопи од 3,99% на период од 48 мјесеци.

недеља, 20 марта, 2022 / 14:04

Као осигурање кредита ми је била одборничка накнада и судужник, дозвољени минус од 2000 КМ и позајмицу у износу 50% кредита. Нисам новац зарадио попут њега рекетарећи привреднике и тјерајући их да узимају поједине аранжмане у Новој банци на чијем је он био челу.

Позивам све инспекције, Тужилаштво, полицију, Пореску управу, Радовића лично да преконтролишу све моје рачуне, трансакције, шта год желе и да ме за сваку марку без покрића затворе на по 10 година затвора.

Доћи ћу на локацију на коју год каже да дођем и да видимо како ћу се провести, колико ће то за мене бити болно. Доћи ћу му у СДС. Доћи ћу гдје год хоће та кукавица уцјењивачка да дођем.

У прилогу достављам приказ мојих рачуна (јединих које имам) отворене у НЛБ банци Бањалука и кредит од којег сам покренуо приватни посао.

Нека Радовић сада објави своје рачуне и докаже од куд му 20 милиона марака?